Bakanlık KPSS 60 Puan Daimi Personel Alımı Başvuru Şartları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde daimi süreli 5 Personel alımı gerçekleştirilecektir. 3 Farklı iş için görev verilecek toplam 5 Daimi süreli personel istihdamı yapılacaktır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sürekli görev verilmek üzere 2 Büro Görevlisi, 1 Muhasebeci ve 2 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak çalıştırılacak 5 işçi personel alımı gerçekleştirilecektir.

Aile Bakanlığı İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aday olmak isteyen kişiler iş başvurusunda bulunmak istedikleri iş için başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen aile bakanlığına bağlı internet adresi üzerinde gerçekleştirebileceklerdir.

Bakanlık SYDV Personel Alımı Başvuru Belgesi Neler?

Adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda yer alan iş başvuru internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapacakları başvuru formu. SYDV ve Vakıf Sosyal Hizmet Projelerinde çalıştığını gösterir belge Kimlik fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesi, Sabıka kaydı belgesi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş resim vesikalık olacak. İkametgah belgesi, Ehliyet Fotokopisi, Sağlık raporu Aile Hekimliğinden alınmış. KPSS Sonuç Belgesi ile birlikte iş başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

SYDV 5 İşçi Alımı İş Başvuru Tarihleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Erzincan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bünyesinde görev almak isteyen adaylar için iş başvuru süreci 10 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Adayların iş başvurularını10 Ekim 2023 tarihinde tamamlamaları gerekmektedir.

SYDV İşçi Alımı Başvuru Koşulları

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Muhasebeci ve Büro Görevlisi alımı için 4 yıllık eğitim veren fakültelerden lisans düzeyinde mezun olmak. ÖSYM tarafından yapılan 2022-0223 KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 18 yaşını tamamlamış 35 yaşını geçmemiş olmak. TCK 53. Mad. Belirtilen suçlardan mahkum olmamak. Görev özelliğine göre eğitim ve tecrübeye sahip olmak. Başvuru kılavuzunda belirtilen diğer şartları taşıyor olmak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri