Belediye Büro Personeli Şoför Kazıyıcı 11 Daimi Personel Alımı

Büyükşehir Belediyesi çeşitli unvanlarda 11 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde tam zamanlı istihdam edilecek 11 işçi alımı iş başvuru detayları haberimizde yer alıyor.

Büyükşehir Belediyesi 1 Erkek Gassal, 3 Cenaze Aracı Şoförü, 2 Büro Personeli, 1 Büro Personeli sorumlusu, 1 Bayan Gassal ve 3 Mezar Kazıcısı olmak üzere toplam 11 daimi personel alımı gerçekleştirilecektir.

11 İşçi Alımı Başvuru Şartları

Bayan Gassal ve Erkek Gassal alımı için ilahiyat bölümü Lisans, Ön lisans veya imam hatip lisesi mezunu olmak veya en az ilkokul mezunu olup müftülüğe bağlı kuran kurslarından kuran kursu diploması veya Cenaze yıkama belgesine sahip olmak.

Cenaze Aracı Şoförü En az İlkokul mezunu SRC 4 ve Psikoteknik belge sahibi olmak. Cenaze aracı kullanacak personellerde E sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekmektedir.

Büro Personeli Bilgisayar İşletmenliği bölümü mezunu olmak veya En az Lise mezunu olmak.

Büro Personeli sorumlusu Harita, İnşaat veya Bilgisayar Teknikeri bölümü mezunu olmak en az ön lisans mezunu olmak.

Mezar Kazıcısı en az ilkokul mezunu olmak. Şartlarını taşmaları gerekmektedir. Ayrıca bütün adayların 18 ile 40 yaş aralığında olmaları ve başvuru kılavuzunda belirtilen diğer şartları taşımaları gerekmektedir.

MBB 11 Sürekli İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Nelerdir?

Gerekli şartları taşıyan adaylar iş başvurularını elektronik ortam da herhangi bir belge olmadan tamamlayabileceklerdir. Adayları iş başvurusu kabul edildiğinde işe başlamadan gerekli evraklar talep edilecektir.

Manisa Büyükşehir İşçi Alımı İş Başvuru Tarihleri

Adaylar iş başvurularını online olarak gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru için adaylar 13 ile 18 Eylül 2023 tarihlerinde başvuruda bulunabileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri