Belediyeler En Az Lise Mezunu Yeni İş İlanları! 9 Branş Başvuru

Belediyeler bünyesinde en az lise mezunu olmak üzere yeni iş ilanlarına başvurular açıklandı. 9 farklı branştan başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Belediyeler bünyesinde “Süpürge/Temizlik Personeli alımı, Muhasebe Personeli alımı, Sosyolog alımı, Kameraman alımı, Büro Personeli alımı, Sosyal Medya Takip Elemanı alımı, Eğitmen alımı, İnşaat Mühendisi alımı” yapılacak. Başvurular 18 Ekim ile 20 Ekim 2024 tarihleri arasında olacak.

Mer-Bel personel alımı tüm detayları nelerdir?

20 Süpürge/Temizlik Personeli alımı için Lise mezunu kadın adaylar, Konak ilçesinde ikamet etme, 25 yaşını aşmamış olma, Sağlık raporu ile belgelenmiş fiziki yeterlilik.

1 Muhasebe Personeli alımı için Lise mezunu kadın adaylar, Konak ilçesinde ikamet etme, Muhasebe alanında en az 10 yıl deneyim.

1 Sosyolog alımı için Üniversitelerin 4 yıllık Sosyoloji bölümünden mezun erkek adaylar, İyi derecede İngilizce bilmek, Askerliğini yapmış olmak, Ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabilmek.

1 Kameraman alımı için Üniversitelerin 4 yıllık Radyo, Sinema ve Televizyon bölümü mezunu adaylar, Fotoğraf ve video çekim ile kurgu tekniklerine hakim olmak, Adobe Premiere Pro, Photoshop, Lightroom, Capture One programlarını aktif kullanabiliyor olmak, Askerliğini yapmış olmak, En az 5 yıl iş deneyimine sahip olmak, Ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabilmek.

KASDAŞ personel alımı tüm detayları nelerdir?

2 Büro Personeli alımı için En az lise mezunu adaylar, MS Office programlarını kullanabilmek, Veri giriş, raporlama, dosyalama, arşivleme işlemleri yapabilmek, Analitik düşünme, etkili iletişim gibi yetkinliklere sahip olmak, Tercihen Anadolu yakasında ikamet etmek.

1 Sosyal Medya Takip Elemanı alımı için En az lisans mezunu, tercihen Halkla İlişkiler bölümü mezunu adaylar, Sosyal medya platformlarına hakim olmak, Kurumun stratejik dijital kampanyalarını yürütebilecek yetkinlikte olmak, Analitik düşünme, etkili iletişim gibi yetkinliklere sahip olmak, Tercihen Anadolu yakasında ikamet etmek.

1 Eğitmen alımı için Tercihen Eğitim Fakültesi mezunu veya en az lisans mezunu adaylar, Tercihen formasyon sahibi olmak, MS Office programlarını kullanabilmek, Veri giriş, raporlama, dosyalama, arşivleme işlemleri yapabilmek, Analitik düşünme, etkili iletişim gibi yetkinliklere sahip olmak, Tercihen Anadolu yakasında ikamet etmek.

2 İnşaat Mühendisi alımı için Mühendislik Fakültelerinin 4 yıllık İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun adaylar, Ofis ortamında ve sahada çalışabilecek yeterliliğe sahip olmak, İletişim, imar mevzuat bilgisi, inşaat kontrol bilgisi gibi yetkinliklere sahip olmak, YAP-NET programı, AUTO-CAD programı ve sürümlerini ileri derecede kullanabilmek, Analitik düşünme, etkili iletişim gibi yetkinliklere sahip olmak, Tercihen Anadolu yakasında ikamet etmek.

Personel alımları başvuru süreci nasıl olacak?

KASDAŞ için personel alımlarında başvurular 20 Ekim mesai bitimine kadar kurum e-posta adresine özgeçmiş gönderilerek yapılacaktır. İzmir Konak Belediyesi için başvurular 18-20 Ekim tarihleri arasında şahsen yapılacak.

Kasdaş personel alımı başvuru kılavuzu.

Mer-Bel personel alımı başvuru kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri