Belediyeye AFAD ve İtfaiye Personel Alımı Başvuruları Başladı

Daimi süreli istihdam edilmek üzere Acil Yardım ve Afet Yönetimi personeli ve Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Teknikeri Personeli alımı gerçekleştirilecektir.

İlçe Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek tam zamanlı ve sürekli görevlendirilmek üzere 4 Personel alımı yapılacaktır. İş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar için iş başvuru süreci yazımızda yer alıyor.

Sürekli Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Belediye bünyesinde istihdam edilecek 4 daimi süreli personel alımı için adaylar iş başvurularını 16 Ekim 2023 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir.

Belediye İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Belediye tarafından yayımlanan iş başvuru kılavuzunda herhangi bir başvuru belgesi talep edildiğine dair bilgi yer almamaktadır. Adaylar detaylı bilgi için başvuru kılavuzunda belirtilen telefon numarasından bilgi alabileceklerdir.

İş Başvurusu İşçi Gerekli Şartlar Neler?

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Personel alımı için istenilen şartlar; Lisans düzeyinde eğitim veren üniversitelerin Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümünden mezun olmak. AFAD, AFADEM ve AKOM gibi merkezlerde Staj yapmış olmak. B sürücü belgesine sahip olmak. Aktif araç kullanabiliyor olmak. MS Office programlarına hakim olmak.

Sivil Savunma ve İtfaiye Teknikeri Alımı başvuru koşulları Üniversitelerin Ön Lisans düzeyinde eğitim veren Meslek Yüksek Okullarından Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümü mezunu olmak. C veya E sürücü ehliyetine sahip olmak. Sağlık Bakanlığı onaylı İlkyardım sertifikasına sahip olmak tercih nedeni sayılacaktır. Yangın önleyici tedbirlerin ve tertiplerin kontrol edilmesi ile yangın ikaz algılama söndürme sistem ve makinalarının periyodik bakım ve kontrollerinin yapılması ve kayıt altına alınması ve raporlama yapabilecek olmak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri