Büyükşehir 9 Ünvanda 65 Yeni Personel Alımları: Online Başvuru

Büyükşehir bünyesinde 9 farklı ünvandan olmak üzere 65 yeni personel alımı yapılacak. Online başvuru ile gerekli tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Büyükşehir Belediyesi iştiraki bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirmek üzere toplam 65 personel alımı yapılacağı duyuruldu. 29-30 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak başvurulara dair tüm süreci ve şartları hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladı.

Aranan Nitelikler ve Pozisyonlar Nelerdir?

Asfalt Fabrikaları, farklı deneyim ve eğitim seviyelerindeki adaylara hitap eden geniş bir yelpazede personel alımı yapacak. İlana göre, başvuru yapılabilecek pozisyonlar ve başvuru koşulları şöyle:

  • Üretim Destek Personeli (10 kişi): En az 1 yıl deneyimli, kızgın yağ kazanları kontrolü ve plent bakımı gibi görevleri üstlenecek.
  • Üretim Hizmet Personeli (10 kişi): Plent ve araçların bakımına destek olacak, üretim süreçlerinde yardımcı olacak.
  • İş Araçları Operatörü (5 kişi): En az 3 yıl deneyimli, iş makinelerinin bakım ve temizliğini yapacak.
  • Üretim Operatörü (5 kişi): En az 3 yıl deneyimli, elektrik tesisatının bakımından sorumlu olacak.
  • Ölçüm ve Sevkiyat Personeli (10 kişi): 1 yıl deneyimli (büro pozisyonu için 3 yıl), sevkiyat ve ölçüm süreçlerini yönetecek.
  • Üretim Kalite Kontrol Personeli (10 kişi): En az 2 yıl deneyimli, yeni ürün çalışmalarında bulunacak ve kalite kontrol süreçlerini yürütecek.
  • Mühendis (5 kişi): En az 3 yıl deneyimli, proje fizibilite çalışmaları ve ihale süreçlerini yürütecek.
  • Üretim Mühendisi (5 kişi): En az 3 yıl deneyimli, mühendislik bölümü mezunu (tercihen makine, elektrik, elektronik), bakım faaliyetlerini yürütecek.
  • Bakım Mühendisi (5 kişi): En az 3 yıl deneyimli, mühendislik bölümü mezunu, araç, ekipman ve makine bakımından sorumlu olacak.

Başvuru Süreci Nasıl Olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde “İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.” İstanbul Asfalt Fabrikaları'nda çalışmak isteyenler, başvurularını 29-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında İBB kariyer internet adresindeki genel başvuru bölümünden yapabilirler.

Çalışma Şartları ve Lokasyon

İşe alınacak personeller, İstanbul genelindeki farklı şantiyelerde vardiyalı olarak çalışacaklar.

Personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri