Büyükşehir Belediyesi: 10 Büro Personeli ve 5 Branş Öğretmen Alımı!

Büyükşehir Belediyesi büro personeli ve öğretmen ihtiyaçlarını karşılamak için 5 branşta alım yapacak. Yapılacak olan alımlar 8 Temmuz’da başvurular alınmaya başlayacak. Son gün ise 10 Temmuz 2024 olarak açıklandı.

Belediyede farklı alanlarda personel alımı yapacağını duyurdu. 8-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek başvurularla öğretmen ve büro personeli pozisyonları için toplam 10 kişilik boş kadro doldurulacak.

Başvuru Şartları:

  • 5593 sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
  • Öğretmen pozisyonları için ilgili branşlarda lisans mezunu olmak ve öğretmenlik sertifikasına sahip olmak.
  • Büro personeli pozisyonu için en az lise mezunu olmak.
  • Başvuru yapacak adayların İŞKUR'a kayıtlı olmaları gerekmektedir.

Açık Pozisyonlar:

  • Coğrafya Öğretmeni (2 kişi): Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı MABEM birimlerinde görev yapacak olan coğrafya öğretmenleri, geçici olarak istihdam edilecek.
  • Matematik Öğretmeni (2 kişi): Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri bünyesinde görev yapacak olan matematik öğretmenleri de geçici olarak çalışacak.
  • Bale ve Ritmik Jimnastik Öğretmeni (1 kişi): Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri'nde görev alacak olan bale ve ritmik jimnastik öğretmeni de geçici bir pozisyon için alım yapılacak.
  • Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmeni (1 kişi): MABEM birimlerinde görev yapacak olan rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni de geçici olarak istihdam edilecek.
  • Tarih Sosyal Öğretmeni (1 kişi): MABEM birimlerinde görev alacak olan tarih sosyal öğretmeni de geçici bir pozisyon için alım yapılacak.
  • Büro Personeli (3 kişi): Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı farklı birimlerde görev yapacak olan büro personeli alımı ise daimi olacak.

Başvuru Süreci:

Başvurular 8-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında cv.manisa.bel.tr adresi üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvuru sırasında herhangi bir belge istenmeyecektir. Başvuruların ardından uygun görülen adaylar mülakata davet edileceklerdir. Mülakatın yeri ve zamanı ile ilgili detaylar daha sonra bildirilecektir.

Başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri