Büyükşehir Belediyesine 4 Ünvanda Yeni İşçi Alımları Yapılacak

Büyükşehir Belediyesinde istihdam edilmek üzere 4 farklı iş için görev alacak toplam 5 Daimi işçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İş başvurusu için detaylar haberimizde yer almaktadır.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni işçi alımları başladı. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre 4 ünvanda yeni işçi alımları gerçekleştirilecek.

Adaylarda aranan şartlar belli oldu.

Tam zamanlı ve daimi süreli istihdam edilmek üzere 2 Kamyon Otobüs Şoförü, 1 Tır Tanker Şoförü, 1 Beden İşçisi ve 1 Ağır İş Makinası Operatörü toplam daimi süreli 5 İşçi alımı gerçekleştirilecektir.

Daimi İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Büyükşehir Belediyesinde görev almak isteyen adaylar iş başvurularını sadece elektronik ortamda başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresi üzerinden e mail gönderilerek tamamlanabilecektir.

Büyükşehir İşçi Alımı İş Başvurusu Hangi Tarihleri

Adaylar iş başvurusunda bulunmak istedikleri iş için iş başvurularını 13 Kasım 2023 tarihine kadar elektronik ortamda online olarak başvuruda bulunabileceklerdir. Farklı iş başvuruları kabul edilmeyecektir.

İş Başvurusu İçin İstenen Belgeler

Elektronik ortamda gerçekleştirilecek iş başvurusu için adaylardan başvuru aşamasında herhangi bir belge alınmayacaktır. İş Başı yapmaya hak kazanan adaylardan gerekli belgeler daha sonra talep edilecektir.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Başvuru Şartları

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere tam zamanı ve daimi süreli işçi alımı için adayların Türk vatandaşı olmak. Kamu Haklarından Mahrum Olmamak. Denizli’ de İkamet ediyor olmak. Başvuru yapılacak iş için gerekli sürücü belgesine ve operatörlük belgesine sahip olmak. Başvuru için gerekli şarlardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri