Büyükşehir Daimi Kadro Farklı Branşlarda Yeni Personel Alımı Yapacak

Büyükşehir Belediyesi daimi süreli personel alımı gerçekleştirecektir. Büyükşehir Bünyesinde istihdam edilmek üzere 7 Farklı iş için toplam 8 İşçi alımı gerçekleştirilecektir.

Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilecek 1 Başvuru Merkezleri Uzman Yardımcısı, 1 Hukuk İşleri Uzmanı Avukat, 1 İç Denetim Şefi, 2 Kart Ürün Yönetimi Uzmanı ve Kıdemli Uzman, 1 Ödeme Sistemleri Kurumsal Ürün Yönetim Uzmanı / Kıdemli Uzman 1 Kurumsal Müşteri Yönetim Şefi ve 1 Test Uzmanı/Kıdemli Uzman ünvanlarında 8 yüksek maaşlı personel alımı gerçekleştirilecektir.

İstanbul Büyükşehir Personel Alımı Başvuru Koşulları Neler?

İş Başvurusunda bulunmak isteyen adaylar da aranan nitelikler; Başvuru Merkezleri Uzman Yardımcısı, Üniversitelerin 4 Yıllık eğitim veren fakültelerinden Lisans düzeyinde mezun olmak, MS Office programlarına hakim hızlı klavye kullanabilen adaylar başvurabilir.

Hukuk İşleri Uzmanı Avukat, Hukuk fakültesi lisans veya lisansüstü bölümü mezunu olmak, en az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak, B1 düzeyinde İngilizce biliyor olmak gerekiyor.

İç Denetim Şefi, Üniversitelerin Lisan veya üstü İşletme İktisat Maliye veya Ekonometri bölümü mezunu olmak. 8 ile 10 yıl arası iş tecrübesine sahip olmak, TCMN-BDDK finans ve elektronik para ve ödeme hizmetleri finansal süreçlerine hakim, İyi derecede İngilizce bilen adaylar başvurabilir.

Kart Ürün Yönetimi Uzmanı ve Kıdemli Uzman, Üniversitelerin Mühendislik bölümü mezunu tercihen Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olmak, Uzman alımı için 3 kıdemli uzman alımı için 6 yıl tecrübeli olmak, İngilizce bilgisi iyi derecede olmak gerekiyor.

Ödeme Sistemleri Kurumsal Ürün Yönetim Uzmanı / Kıdemli Uzman Üniversite lisans bölümü Mühendislik Endüstri ve İşletme Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmak, 5 ile 8 yıl iş tecrübesine sahip EPDK ve TCMB Mevzuat bilgine sahip olmak gerekiyor.

Kurumsal Müşteri Yönetim Şefi 4 Yıllık üniversite eğitimi almış olmak, alanında en az 8 ile 10 yıl arası iş tecrübesine sahip olmak gerekiyor.

Test Uzmanı/Kıdemli Uzmanı Mühendislik Fakültesi mezunu olmak, Tercihen Bilgisayar Mühendisliği mezunu olmak, 3 ile 5 yıl arasında iş tecrübesine sahip olmak, A2 düzeyinde İngilizce biliyor olmak. Başvuru kılavuzunda belirtilen yazılım programlarını biliyor olmak gerekiyor.

Belediye 8 Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Büyükşehir Belediyesinde iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar iş başvurularını sadece internet adresi üzerinden belirtilen iş başvuru tarihlerinde yapılabilecektir.

Büyükşehir İşçi Alımı Başvuru Evrakları

Belediye başkanlığı işçi pozisyonunda daimi süreli personel alımı için iş başvurularını internet adresi üzerinden yapabileceklerdir. Adaylardan başvuru aşamasında sadece özgeçmiş belgesi talep edilecektir.

Daimi İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresi üzerinden 9 ile 13 Ekim 2023 tarihlerinde başvuru yapabileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri