Darphane 10 Farklı Meslekten Yeni Kamu Personel Alımı Bugün Başladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü için 10 farklı meslekten olmak üzere yeni kamu personel alımları açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından yeni işçi personel alımları açıklandı. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da bulunan işyerlerinde istihdam edilmek üzere 10 meslek için 50 kamu işçisi alımı yapılacaktır. Temizlik Görevlisi, Aşçı, Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı, Metal Pres Makinesi Operatörü, Dökümcü (Metal), Hadde İşçisi, Baskıcı (Plastik) İşçisi, Matbaa İşçisi, Hemşire, Koruma ve Güvenlik Hizmetleri/Güvenlik Görevlisi alımı tüm detayları şu şekildedir:

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları nelerdir?

İlan tarihi itibariyle 18 veya 20 yaşını tamamlamış, 30, 35 veya 40 yaşını doldurmamış olmak (kadrolara göre yaş şartları değişmektedir.), askerlikle ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, tecilli olmak veya muaf olmak), vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık, dikkatli ve düzenli çalışan adaylar başvurabilir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenler ile kamu haklarından mahrum olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Güncel personel alımı nitelikleri nelerdir?

2 Hemşire alımı için Önlisans mezunu olmak (Hemşirelik, Sağlık Teknikerliği, Sağlık Teknikeri, Sağlık Memurluğu bölümlerinden birinden mezun olmak)

6 Matbaa İşçisi alımı için En az ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olmak.

7 Baskıcı (Plastik) İşçisi alımı için En az ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olmak.

2 Hadde İşçisi alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak. (Metal İşleri, Metal Teknolojisi ve Metalürji bölümlerinden birinden mezun olmak.)

1 Dökümcü (Metal) alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak. (Metal İşleri veya Metal Teknolojisi bölümlerinden birinden mezun olmak.)

1 Metal Pres Makinesi Operatörü alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak. İlan tarihi itibariyle 20 yaşını tamamlamış, 30 yaşını doldurmamış olmak.

3 Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı alımı için lise ve dengi okul mezunu olmak. (Makine, Makine Teknolojisi ve Makine Bakım Onarımı bölümlerinden birinden mezun olmak.)

16 Temizlik Görevlisi alımı için Lise ve dengi okul mezunu olmak.

2 Aşçı En az ilköğretim en fazla ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak.

10 Koruma ve Güvenlik Hizmetleri/Güvenlik Görevlisi "Silahlı" alımı için En az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak.

Darphane personel alımı başvuru süreci

Darphane için personel alımları başladı. Adaylar için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 13 Kasım 2023 – 17 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri