Ehliyetli ve Ehliyetsiz! 9 Daimi İşçi Alımı Başladı

Kurum Dışı Kamu İşçisi Alımı için çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere 9 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak tarihler ise 6 – 8 Temmuz 2024 olarak duyuruldu.

Kamuda çalıştırılmak üzere yeni ehliyetli ve ehliyetsiz daimi işçi alımları açıklandı. Açık pozisyonlar arasında Sıvı Dolum Operatörü (3 kişi), Beden İşçisi (3 kişi), Şoför (1 kişi), Yönetici Sekreteri (1 kişi) ve Veri Giriş Kontrol İşletmeni (1 kişi) bulunuyor.

Başvuru Süreci ve Şartları

Başvurular 6-8 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak. Sıvı Dolum Operatörü, Beden İşçisi ve Şoför pozisyonları için başvurular mail adresine özgeçmiş (CV) gönderilerek yapılacak. Yönetici Sekreteri ve Veri Giriş Kontrol İşletmeni pozisyonları için ise adresine özgeçmiş gönderilmesi gerekiyor.

Adaylarda aranan genel nitelikler şunlar:

  • Adli sicil kaydı olmamak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Pozisyonlara Özel Nitelikler

  • Beden İşçisi: Eskişehir merkezde ikamet etmek, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak (erkek personel alınacak).
  • Veri Giriş Kontrol İşletmeni: Görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek.
  • Beden İşçisi Alımı: en az ilkokul mezunu olmak.
  • Şoför Yük Taşıma: En az ilkokul mezunu, C sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.
  • Yönetici Sekreteri: En az lise mezunu olmak.

Değerlendirme ve Çalışma Şartları

Başvurular 9 Temmuz 2023 tarihine kadar değerlendirilecek. Başarılı bulunan adaylar mülakata çağrılacak. Çalışma adresi Eski Genel Müdürlüğü'ne ait birimler olacak ve çalışma süresi belirsiz süreli olarak devam edecek. Çalışma saatleri haftalık 45 saat olarak belirlenmiştir.

ESPARK Hakkında

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kamu şirketidir. Park, bahçe ve peyzaj düzenlemeleri alanında faaliyet göstermektedir. Başvuru Kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri