En Az B Ehliyetli Kamu İşçisi Alımı Bugün Başladı: En Az İlkokul

Kamuya en az ilkokul olmak üzere ortaokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecektir. Kamu işçi alımı başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda.

Belediye Başkanlığı tarafından güncel kadroya personel alımı başvuruları alınacak. Başvurulara dair süreci ve şartları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Adaylar başvurularını İŞKUR e-şube’den, ALO 170 nolu hattan veya işkur hizmet noktalarından olacak. Adaylar için son başvuru tarihi 4 Ekim 2024 tarihine kadar olacak. İŞKUR başvuru iş ilan numarası 00008558641’dir.

Güncel iş ilanı gerekli belgeleri nelerdir?

Adaylarda istenen başvuru belgeleri şu şekildedir: B Sınıf Ehliyet, Kestane Yetiştiriciliği Eğitimini tamamladığına dair sertifika.

Erdek Belediyesi kamu işçi alımı başvuru şartları

Kestane yetiştiricisi alımı için adaylarda aranan şartlar şu şekildedir:

En az ilkokul, en çok lisans mezunu olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak (Yaptı/Muaf/Tecilli olmak), en az B sınıf sürücü ehliyeti sahibi olmak, Balıkesir İl sınırları içinde ikamet ediyor olmak, çalışmasına engel olacak bir sağlık sorunu olmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek, kestane ağaçlarıyla ilgili 150 saat ve üzeri ''Kestane Yetiştiriciliği'' Eğitimini tamamlayıp sertifika sahibi olmak.

İşçi alımı belge teslimi ve noter kura süreci

İŞKUR sisteminden başvurusu kabul edilen adaylar, 7 Ekim 2024 - 11 Ekim 2024 tarihleri arasında, 09.00-17.00 saatleri arası, Erdek Belediye Başkanlığı Kurum adresi olan “Yalı Mah. Cumhuriyet Meydanı No:5 Erdek/BALIKESİR” adresinde istenen belgeleri elden teslim edeceklerdir. Posta yoluyla gönderilen belgeler kabul edilmeyecek olup, belge teslimi şahsen yapılmalıdır.

Kura, 14 Ekim 2024 tarihinde, saat 14:00’ de Erdek 1. Noteri Huzurunda Erdek Belediye Başkanlığı’nda “Yalı Mah. Cumhuriyet Meydanı No:5 Erdek/BALIKESİR” adresinde yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri