En Az İlköğretim Kamu İşçi Alımı Bugün Açıklandı! Daimi Kadro

Kamu üniversitesi bünyesinde daimi kadro işçi alımı bugün başladı. Kamu işçi alımına başvurular, şartlar ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü tarafından güncel ve yeni iş ilanı bugün açıklandı. 2 sürekli işçi “eski hükümlü/terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan TMY” alım ilanı bugün açıklandı. başvurular da bugün başlatıldı. İşte daimi kadro işçi alımına dair KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

Kamu işçi alımı başvuru şartları

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, üniversitenin tüm birimlerinde Temizlik Görevlisi olarak çalışmasına engel olacak sağlık sorunu olmamak, Üniversite bünyesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, 18-40 yaş aralığında olmak, Bu iş ilanının yayınlandığı tarih itibariyle Bayburt İli ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak şartları var.

Sürekli işçi alımı başvuru mezuniyetleri nelerdir?

En az ilköğretim, en fazla Ortaöğretim(Lise ve dengi okul) mezunu olmak (bölüm ayrımı yapılmamaktadır).

Bayburt Üniversitesi personel alımı başvuruları

2 Temizlik Görevlisi kadrosu için başvurular "00007620480" İŞKUR numarası ile yapılabilecektir. Başvurular İŞKUR e-şube'ye internetten, ALO 170 nolu hattan telefondan veya işkur il ve ilçe hizmet noktalarından olacak. Başvuru son tarihi 7 Temmuz 2023.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri