En Az İlköğretim Yeni Kamu İşçi Alımı Başvuru Kılavuzu Açıklandı

Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde en az ilköğretim kamu işçi alımı yapılacak. Başvuru tarihleri açıklandı. Daimi kadro işçi alımlarına dair tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 10 Sürekli işçi (eski hükümlü/terörle mücadelede malül sayılmayacak şekilde yaralanan (TMY) ALIM İLANI açıklandı. Türkiye İş Kurumu (IŞKUR) aracılığı ile 10 eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan (TMY) sürekli işçi alımı yapılacaktır.

Bülent Ecevit Üniversitesi işçi alımı mezuniyetler

Üniversite hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 10 Temizlik Görevlisi alımı için en az ilköğretim, en çok ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak şartları var.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapılmış, tecilli veya muaf olmak), herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, üniversitenin tüm birimlerinde Temizlik Görevlisi olarak çalışmasına engel olacak sağlık sorunu olmamak, Hijyen Belgesi sahibi olmak, Üniversite bünyesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak gerekmektedir.

Daimi işçi alımları başvuru süreci

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde işçi alımları için başvuru şartlarını taşıyan adaylar 12 Haziran 2023 – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinden elektronik (online) veya alo 170 çağrı merkezinden başvuru yapabilirler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri