En Az İlkokul En Az Lise 4 Ünvanda Kamu Personel İşçi Alımı Başladı

Kayseri Felahiye Belediye Başkanlığı Bünyesinde görev yaptırılmak üzere 4 Farklı iş için toplam 18 geçici süreli işçi personel alımı gerçekleştirilecektir. Detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kayseri ili ilçe belediyesi Felahiye Belediye Başkanlığı 18 belirli süreli işçi alımı gerçekleştirecektir. 1 Askıcı, 5 Ağır Vasıta Şoförü, 2 Büro personeli ve 10 Beden İşçisi olarak çalıştırılmak üzere geçici süreli işçi alımı yapılacaktır. Felahiye Belediye Başkanlığı işçi alımı başvuru sürecini haberimizde sizler için hazırladık.

Felahiye Belediyesi İşçi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Askıcı Personel alımı başvuru şartları: En az ilkokul mezunu olmak, temizlik ve hijyen konularında hassa olan, adli sicil kaydı olmayan, çalışmasına engel herhangi bir kronik rahatsızlığı olmayan adaylar başvurabilir.

Ağır Vasıta Şoförü alımı başvuru şartları: En az ilkokul mezunu olmak, erkek olmak, ağır vasıta sürücü belgesine sahip olmak, adli sicil kaydı olmamak, esnek çalışma şartlarında çalışmaya uygun olmak gerekiyor.

Büro Personeli alımı başvuru şartları: En az lise mezunu olmak, adli sicil kaydı olmamak, esnek çalışma saatlerinde çalışmaya engel durumu olmamak gerekiyor.

Beden İşçi Alımı başvuru şartları: En az ilkokul mezunu olmak, beden işçisi olarak çalışmasında herhangi bir rahatsızlığı olmamak, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek ve bütün adayların en az 1 yıldır Felahiye ilçesinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Kayseri Felahiye Belediyesi İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Gerekli başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurularını yapabilmeleri için gerekli olan belgeler: ikametgah belgesi, adli sicil kaydı, kimlik, fotoğraf ve diploma ile birlikte başvurularını Felahiye Belediye Başkanlığına gerçekleştirebileceklerdir.

Peki İş Başvurusu Ne Zaman Yapılacak?

Aday olmak isteyen istekliler başvurularını başvuru belgeleri ile birlikte en son 31 Ağustos 2023 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri