En Az İlkokul Mezunları Başvurabilecek! Güncel İşçi Alımı Başladı

Kamu kurumu en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği beden işçisi alımı yapacak. Güncel ilan, süreç ve tüm şartları hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Burdur ili için yeni personel alımı yapılacak. Altınyayla Belediyesi Personel Limited Şirketi bünyesinde yeni personel alımı yapılacak. En az ilkokul mezunu adayların başvurabileceği beden işçisi alımı tüm detaylarını KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu ilan haberimizde hazırladık. İşte başvuru hususları.

İşçi alımı şartları ve gerekli belgeler

10 Beden İşçisi (Genel) alımı için adaylarda istenen şartlar şunlardır: TC Vatandaşı Olmak, Burdur-Altınyayla Merkez ve Köylerinde İkamet Ediyor Olmak, En Az İlkokul Mezunu Olmak gerekiyor.

Adayların ayrıca başvuru için “Sabıka Kaydı, Kimlik Fotokopisi, İkametgah Belgesi, Mezuniyet Belgesi, Sağlık Raporu hazırlaması da gerekmektedir. Başvurular sonrasında

GÖRÜŞME/MÜLAKAT 11 Temmuz’da saat 9-12 arasında bu adreste olacak: Heybeti Mahallesi Belediye Caddesi No: 1 ALTINYAYLA/BURDUR.

Altanyayla Belediyesi personel alımı süreci

Altınyayla Belediyesi Personel Limited Şirketi işçi alımları için başvurular 10 Temmuz’a kadar sürecek. Adylar şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular “Heybeli Mahallesi Belediye Caddesi No: 1 ALTINYAYLA/BURDUR” adresine olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri