En Az İlkokul Sürekli Kamu İşçi Alımları Açıklandı! 6 Unvan Başvuru

Edirne Uzunköprü Belediyesi iş ilanları kapsamında farklı unvanlarda işçi alımları açıklandı. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Uzunköprü Belediyesi Personel Ltd. Şti. bünyesinde sürekli kamu işçi alımları açıklandı. En az ilkokul mezunu olmak üzere işçi alımı yapılacak. İnşaat Ustası, Laborant ve Veteriner Sağlık Teknikeri, Beden İşçisi, Kepçe Operatörü, Şoför ve Sıhhi Tesisatçı alımına dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Kamu işçi alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, askerlik ile ilişiği olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak şartları var.

Uzunköprü Belediyesi işçi alımları özel şartları

2 Sıhhi Tesisatçı alımı için Başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Resmi kurum veya kuruluşlardan alman Sıhhi Tesisatçı Kalfalık veya Ustalık belgesi, İlanda belirtilen pozisyon için erkek personel alınacaktır.

2 Şoför-Yük Taşıma alımı için C sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC1-SRÇ3 ve SRC4 belgelerinden en az birine sahip olmak Psikoteknik belgesine sahip olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,

2 Kepçe Operatörü alımı için Kurum veya kuruluşlardan alınan İş Makinası Operatörlük Belgesi sahibi olmak, Başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak,

2 Beden İşçisi alımı için En az ilkokul mezunu olmak, En az C sınıfı ehliyete sahip olmak, Başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,

1 İnşaat Ustası alımı için İlgili kurum ve kuruluşlardan İnşaat Ustası olduğuna dair İnşaat Ustalık Belgesi belge, diploma vs. Başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak,

2 Laborant ve Veteriner Sağlık Teknikeri alımı için Başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, En az Üniversitelerin iki yıllık eğitim veren Laborant ve Veteriner Sağlık bölümünden mezun olmak, İlanda belirtilen pozisyon için erkek personel alınacaktır.

Kamu işçi alımına başvurular nasıl olacak?

Adaylar bu ilandaki işçi alımlarını mesai saatleri içerisinde 21 Haziran’a kadar bu adrese yapmaları gerekiyor: “Uzunköprü Belediyesi Personel Ltd. Şti. Cumhuriyet Mah. 19 Mayıs Cad. No: 160 Edirne”.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri