En Az Lise Daimi Kamu İşçi Alımı! 4 Ünvan Online Başvurular

Son zamanlarda bir biri arkasına açıklanan personel alımı ilanları gelmeye devam ediyor. Farklı İş kollarında yapılan personel alımı sayıları giderek artıyor ve İstihdam yaratmaya katkı sağlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1 Uzman Teknik Personel, 23 Saha Destek Personeli, 4 Filo Takip Personeli ve 1 Kurumsal İletişim Uzmanı olmak üzere toplam 29 daimi süreli işçi alımı gerçekleştirecektir. İşte bu ilanların başvuru süreçlerini KAMU PERSONELİ ALIMI olarak sizler için hazırladık.

Daimi 29 İşçi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Uzman Teknik Personel alımı Üniversitelerin Mühendislik bölümünden mezun olmak gerekmektedir.

Saha Destek Personel Alımı En az Lise mezunu olmak gerekmektedir.

Filo Takip Personeli Lise ve üzerinde eğitim almış olmak gerekmektedir.

Kurumsal İletişim Uzmanı Üniversitelerin İletişim, Reklamcılık, Pazarlama gibi bölümlerinden mezun olmak. Sosyal medya içeri üretiminde en az 3 ile 4 yıl tecrübeli olmak. Dijital içerik üretebilen medya çalışmalarında içeri güncelleme ve hazırlanmasında tecrübe sahibi olmak gerekmektedir.

Sürekli 29 İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

İBB bünyesinde görev almak isteyen iş başvurusu için gerekli iş başvuru koşullarını sağlayan kişiler başvurularını elektronik ortamda beyana dayalı olarak herhangi bir belgeye gerek kalmadan yapabilecekleridir.

İBB İşçi Alımı Başvuru Zamanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapmak isteyen adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresi üzerinden online olarak yapabilecekler. Son başvuru tarihi 9 Eylül 2023 tarih olarak bildirilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri