En Az Lise Mezunu 5 Farklı Unvanda 14 Daimi İşçi Alımı Başvurusu

Bartın Gıda İnşaat Peyzaj Turizm Nakliye Eğitim Akaryakıt Temizlik San. Ve Tic. Ltd. Şti bünyesinde görevlendirilmek üzere 5 unvanda 14 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Detaylar Haberimizde.

Yeni ilan yayımlandı toplam 5 unvanda yeni daimi işçi alımları başladı. 10 temizlik görevlisi, 1 çağrı karşılama personeli, 1 muhasebe ve vergi elemanı, 1 elektrikçi, 1 bahçıvan unvanlarında toplam 14 kadrolu işçi alımı gerçekleştirilecektir.

Bartın Belediyesi İşçi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Bartın Belediyesi 14 kadrolu işçi alımı için adaylarda aranan şartlar; Temizlik işçisi alımı, Erkek olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak, Çalışmaya engel sağlık sorunu olmamak, askerlikle ilişiği olmamak ve Bartın Merkez Mahallerinde ikamet ediyor olmak.

Çağrı Karşılama Personel alımı; En az lise mezunu olmak, bayan olmak, 1 yıl iş tecrübesi olmak, Adli sicil kaydı olmamak, En az 6 ay Bartın ili merkez mahallelerinde ikamet ediyor olmak.

Muhasebe Vergi Uygulamaları Personel Alımı; Muhasebe ve Finansman vergi uygulamaları mezunu olmak, MEB onaylı muhasebe ve finansman eğitimi almış olmak, Sosyal medya okuryazarlığı belge sahibi olmak, Luca program kullanma ehliyetine sahip olmak, En az B sürücü belgesine sahip olmak ve Bayan olmak.

Elektrikçi alımı Jeneratör işletme ve bakımı kursu belgesine sahip, Metal Teknolojisi eğitimi almış, Elektrik tesisatları ve pano monitörlüğü ustalık belge sahibi, Su pompaları montaj bakım ve onarım sertifika sahibi, En az E sürücü belgesine sahip Bartın ilinde ikamet ediyor olmak.

Bahçıvan alımı Peyzaj ve Süs Bitkileri mezunu, ilk yardım belgesine sahip, İş sağlığı ve güvenliği eğitim sertifika sahibi Bahçıvanlık eğitim sertifika sahibi olmak, MEB onaylı bilgisayar işletmeni operatörlük belgesine sahip ve B sürücü belge sahibi olmak.

Belediye Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Adaylar başvuru şartlarında yer alan belgeler ile birlikte başvurularını gerçekleştirebilecekleridir. Başvurular Şahsen yapılacaktır.

İş Başvuru Yeri ve Zamanı

Bartın Belediyesi İşçi alımı başvurusunda bulunan istekliler başvurularını başvuru kılavuzunda yer alan başvuru adresine bizzat 12 Ağustos 23 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Farklı başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri