En Az Lise Yeni Kamu Devlet İşçisi Alımı 2 Branşta Başladı

Kamuya en az lise mezunu olmak üzere önlisans ve lisans mezunu adayların da başvuru yapabileceği kamu devlet işçisi alımı başvuruları başladı. Güncel süreç ve tüm detaylar bu haberimizde.

Birlik bünyesinde yeni KAMU DEVLET İŞÇİSİ ALIMI güncel başvuruları bugün başladı. Kimler kamu devlet işçisi olabilir? Başvuru iş ilanı süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte Belediye bünyesinde kadrolu işçi alımlarına dair tüm bilgiler.

Muhasebe Yardımcı Elemanı Alımı Şartları

  • Muhasebe Yardımcı Elemanı Başvuracak adayların, İlgili Bakanlıktan akredite olmuş bir eğitim kurumundan ya da Üniversite onaylı “Uygulamalı Bordro”, “İnsan Kaynakları Yönetimi”, “Özlük İşleri ve Bordrolama ve SGK İşlemleri, “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” sertifikasına sahip olmak.
  • En az öğrenim seviyesi ortaöğretim (lise ve dengi en fazla öğrenim seviyesi lisans olacak. Kadın ve erkek adaylar 18 yaş üstü başvurabilir.
  • 3 yıl süre ile Muhasebe Yardımcı Elemanı olarak çalıştığını SGK Hizmet Dökümüne dayalı belgelendirmek.
  • İŞKUR İş İlan No (00008577795).

Büro Memuru Alımı Şartları

  • Büro Memuru (Genel) (Tartı Büro Elemanı/Kantarcı) Başvuracak adayların, İlgili Bakanlıktan akredite olmuş bir eğitim kurumundan ya da Üniversite onaylı “İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı” sertifikasına, “Çöp Toplama Personel Eğitimi”, “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Türlü Çöp ve Atık Maddelerle İlgili İşler” ve “Katı Atıklar” sertifikasına sahip olmak.
  • En az öğrenim seviyesi ortaöğretim (lise ve dengi en fazla öğrenim seviyesi lisans olacak. Kadın ve erkek adaylar 18 yaş üstü başvurabilir.
  • 3 yıl süre ile Tartı Büro Elemanı/Kantarcı olarak çalıştığını SGK Hizmet Dökümüne dayalı belgelendirmek.
  • İŞKUR İş İlan No (00008577669).

Kamu personeli işçi alımı başvuru süreci

Kırklareli Belediyesi bünyesinde Kırklareli Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği İdari Büroya başvurular 7 Ekim 2024 tarihine kadar olacak. Başvuru iş ve işlemleri için adaylar İŞKUR e-Şube’den, alo 170 nolu hattan veya işkur hizmet noktalarından başvuru yapabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri