En Az Okur-Yazar ve Mezuniyet Şartsız İş İlanları: Güncel Başvurular

Belediyelere personel alımı iş ilanları açıklandı. En az okur yazar veya mezuniyet şartsız olmak üzere adaylar başvurularını yapabilecek. İşte süreçlere dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

İki Belediye bünyesinde farklı ünvanlarda personel alımları açıklandı. Sultangazi Belediyesi Personel A.Ş. ile Küçükçekmece Belediyesi KİTAŞ bünyesinde iş ilanlarına başvurular alınıyor. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Sultangazi Belediyesi Personel Alımı Başvuru Koşulları ve Gerekli Belgeler

  • Başvuru Formu.
  • Kimlik Fotokopisi.
  • Adli sicil belgesi.
  • İkametgah Belgesi.
  • Ağır Vasıta Ehliyeti, Src-4 ve Psikoteknik Belgeleri Fotokopisi-Ehliyet GBT.

15 çöp kamyonu şoförü alımı için şartlar: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Ağır Vasıta Ehliyeti, Src-4 ve Psikoteknik Belgesi sahibi olmak. İlan tarihi itibariyle Sultangazi ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. 23 yaşını bitirmiş ve 50 yaşını doldurmamış olmak. En az 3 yıl boyunca ağır vasıta şoförü olarak çalışmış olmak. Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olmak. Askerlik ile ilişiği bulunmamak. Emekli olmamak.

Küçükçekmece Belediyesi Personel Alımı Başvuru Koşulları ve Gerekli Belgeler

  • Kimlik Fotokopisi.
  • İkametgah Belgesi.
  • Askerlik Durum Belgesi.
  • İŞKUR İş Arayan Belgesi.

10 Beden işçisi alımı için şartlar: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olmak, Askerlik ile ilişiği bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık, malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Erkek aday olmak, En az okur yazar olmak, Avrupa yakasında ikamet etmek.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Sultangazi Belediyesi için adaylar, başvurularını 4 Ekim 2024 tarihine kadar Sultangazi Belediyesi Hizmet Merkezi'ne şahsen yapacaklar.

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde iştirak firması “İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.” için başvurular başladı. Adaylar, başvurularını 4 Ekim 2024 tarihine kadar kurum adresine e-posta yoluyla yapacaklar.

Sultangazi Belediyesi personel alımı başvuru kılavuzu.

Küçükçekmece Belediyesi personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri