Güncel Tesis Sorumlusu Aşçı Şoför Aranıyor! Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

Belediye bünyesinde Turizm Sektöründe İş İmkanları: Muhasebeci, Aşçı ve Şoför Aranıyor! İşte sürece dair tüm detayları hazırladığımız güncel iş ilanı haberi.

Belediye iştirakine yeni personel alımları yapılacak. Belediye’nin şirketi olan “Dihiz Turizm Organizasyon Denizcilik Taşımacılık Gıda Çiçek Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi” bünyesindeki çeşitli pozisyonlarda görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar.

Güncel İş İlanında Aranan Pozisyonlar ve Nitelikler

  • Tesis Sorumlusu (5 kişilik boş kadro): En az 3 yıl deneyimli, ekip yönetiminde deneyimli, diksiyonu düzgün ve güçlü iletişim becerilerine sahip olmak.
  • Aşçı (5 kişilik boş kadro): En az 3 yıl deneyimli ve aşçılık belgesine sahip olmak.
  • Şoför (1 kişilik boş kadro): En az 3 yıl deneyimli ve SRC belgesine sahip olmak.

Personel Alımı Başvuru Süreci Nasıl Olacak?

Tüm pozisyonlar için başvurular 30 Haziran 2024 tarihine kadar kabul edilecek. Adayların, hazırladıkları özgeçmişlerini (CV) kılavuzda yer alan e-posta adresine online olarak veya şahsen şirketin Didim'deki ofisine (Efeler Mahallesi, 1433 Sokak, Cumhuriyet İş Merkezi No:2/10) teslim etmeleri gerekiyor. Şahsen başvuru yapacak adayların yanlarında özgeçmişleri ve adli sicil kayıt belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

Çalışma Şartları Nasıl Olacak?

Seçilen adaylar, Didim'de turizm sektöründe faaliyet gösteren şirkette 45 saatlik vardiyalı çalışma sistemine tabi olacaklar. Diğer çalışma şartları ve detaylar mülakatlar sırasında adaylarla paylaşılacak.

DİHİZ turizm personel alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri