Güvenlik, Mühendis, Düz İşçi Alımları 2 Şehirde Başladı

Güvenlik personeli, harita mühendisi ile düz beden işçisi alımları iki belediye bünyesinde başladı. Güncel iş ilanlarına dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ankara Ayaş Belediyesi ve Isparta Yalvaç Belediyesi, farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Beden işçisi, harita mühendisi ve güvenlik personeli alımları başladı. Güncel iş ilanı süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizden inceleyebilirsiniz.

Beden İşçisi - Harita Mühendisi Alımı Tüm Detayları

Ayaş Belediyesi Personel Limited Şirketinde istihdam edilmek üzere 10 beden işçisi ve 1 harita mühendisi alımı yapılacak. Beden işçisi pozisyonu için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması, TCK'da belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması ve askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor.

Harita mühendisi pozisyonu için ise adayların yukarıdaki şartlara ek olarak, Harita Mühendisliği bölümünden mezun olması, güncel jeodezik uygulamalar sertifikasına sahip olması, Netcad, Microstation-Citymax, Photomod programlarına hakim olması ve son 6 aydır Ayaş'ta ikamet ediyor olması gerekiyor.

Güvenlik Personeli Alımı Tüm Detayları

Yalvaç Belediyesi Personel Hizmetleri Limited Şirketinde istihdam edilmek üzere 4 güvenlik personeli alımı yapılacak. Adayların Yalvaç ilçe merkezinde ikamet ediyor olması, kadın olması ve güvenlik sertifikasına sahip olması gerekiyor.

Personel Alımları Başvuruları Nasıl Olacak?

Her iki şirket için de başvuru belgeleri arasında nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, yerleşim yeri belgesi ve sağlık raporu bulunuyor. Harita mühendisi pozisyonu için ayrıca öğrenim belgesi, sertifikalar ve ikametgah belgesi de gerekiyor.

  • Ayaş Belediyesi için başvurular 7 Ekim 2024 tarihine kadar şahsen, şirketin Ankara Ayaş'taki adresine yapılacak.
  • Yalvaç Belediyesi için başvurular 7 Ekim 2024 tarihine kadar şahsen, şirketin Isparta Yalvaç'taki adresine yapılacak.

Ayaş Belediyesi personel alımı kılavuzu.

Yalvaç Belediyesi personel alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri