İki Farklı Kurum 7 Branşta Personel Alımı: Yeni Süreç Başladı

İki farklı belediye bünyesinde iştirak şirketleri için personel alımı iş ilanları açıklandı. Güncel süreç ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor.

Belediyelere işçi alımları 7 ünvan için yapılacak. “Şoför, Büro İşçisi, Beden İşçisi, İşçi, Ağır İş Makineleri Operatörü, Mimar, İç Mimar” alımına dair tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Denizli ve Taşkent Belediyelerinden Çok Sayıda Personel Alımı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Taşkent Belediyesi bünyesindeki çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Tüm Detayları Nelerdir?

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren PERAŞ Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., farklı meslek gruplarında toplam 6 personel alımı yapacak. İç Mimar (1 kişi), Mimar (2 kişi), Büro İşçisi (1 kişi), İşçi (2 kişi), Ağır İş Makineleri Operatörü (1 kişi).

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Denizli'de ikamet ediyor olmak.

Belediye Personel Alımı Tüm Detayları Nelerdir?

Taşkent Belediyesi Personel Ltd. Şti. bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 10 personel alımı yapılacak. Beden İşçisi (Genel) (5 kişi), Şoför (Ağır Vasıta) (4 kişi), Şoför (D1) (1 kişi).

  • En az ortaöğretim mezunu olmak,
  • Taşkent ilçesi ve mahallelerinde ikamet etmek,
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak.

Personel alımı başvuru süreçleri nasıl olacak?

Başvurular, Taşkent Belediyesi için şahsen yapılacak. Süreç 8 Ekim 2024 tarihine kadar olacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi iştiraki PERAŞ Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş. için personel alımında başvurular, CV ile birlikte Peraş internet e-posta adresine online olarak yapılacak. Denizli için de başvurular 8 Ekim 2024 tarihine kadar olacak.

Taşkent Belediyesi personel alımı başvuru kılavuzu.

Peraş personel alımı 1. başvuru kılavuzu.

Peraş personel alımı 2. başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri