İki Şehirde 5 Branş Daimi İşçi Alımı: İlk-Orta-Lise-Mezuniyet Şartsız

İki farklı kurum için 5 farklı branşta daimi işçi personel alımı başvuruları alınıyor. En az ilkokul olmak üzere ortaokul, lise adaylar ile mezuniyet şartı aranmadan adaylar için ilanlar yer alıyor.

Belediye iştirakleri tarafından güncel iş ilanlarına başvurular açıklandı. 5 farklı ünvan var. Aydın'ın Söke ilçesinde faaliyet gösteren Lima Sanayi Ticari İnşaat Hizmet Turizm Madencilik Enerji Tarım ve Hayvancılık Yatırımları A.Ş. ile İzmir'in Bergama ilçesindeki Bakırçay Madencilik Müteahhitlik Müşavirlik Tanıtım San. Tic. A.Ş., çeşitli pozisyonlarda iş ilanları personel alımı başvuruları bu yazımızda.

Genel Başvuru Koşulları Nelerdir?

Her iki kurum için de adayların T.C. vatandaşı olması, adli sicil kaydı bulunmaması, emekliliğe hak kazanmamış olması ve askerliğini yapmış olması gerekiyor.

Lima Sanayi 2 Ünvan Personel Alımı

Lima Sanayi, çöp tasnif edicisi ve çöp kamyonu sürücüsü pozisyonları için toplamda 10 personel alacak. Daimi statüde istihdam edilecek olan çöp tasnif edicilerinden 1 yıl deneyim talep edilirken, çöp kamyonu sürücüleri için de 1 yıl deneyim şartı aranıyor. Ayrıca, çöp kamyonu sürücülerinin SRC2-SRC4-Psikoteknik belgelerine ve ağır vasıta ehliyetine sahip olmaları gerekiyor.

Bakırçay Madencilik 3 Ünvan Personel Alımı

Bakırçay Madencilik ise büro işçisi, destek personeli yardımcı hizmetler ve bahçe bakım elemanı pozisyonları için toplamda 5 personel alımı yapacak. Adayların en az ilkokul mezunu olmaları ve Bergama'da ikamet etmeleri gerekiyor. Büro işçisi ve destek personeli yardımcı hizmetler pozisyonları için deneyim şartı aranmazken, bahçe bakım elemanı pozisyonunda da deneyim aranmıyor.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adaylar, belirtilen pozisyonlar için gerekli belgelerle birlikte başvurularını ilgili kurumların e-posta adreslerine özgeçmişlerini göndererek yapabilirler.

  • Lima Sanayi Ticari İnşaat Hizmet Turizm Madencilik Enerji Tarım ve Hayvancılık Yatırımları A.Ş. e-mail adresine başvurular yapılacak. Başvurular 21-23 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.
  • Bakırçay Madencilik Müteahhitlik Müşavirlik Tanıtım San. Tic. A.Ş. kurum mail adresine başvurular yapılacak. Başvurular 23-25 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

Aydın personel alımı başvuru kılavuzu.

İzmir personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri