İlçe Belediyesi 21 Kadrolu İşçi Alımı! KPSS Şartı Olmadan

Belediye tarafından 2 Farklı Unvanda 21 Kadrolu Personel Alımı Gerçekleştirecek. Başvurular Başladı. KPSS puan şartı olmadan kamu işçisi olma fırsatı.

Sakarya İlçe Belediyesi Serdivan Belediyesi SERBEL bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 Çöp Kamyon Şoförü ve 11 Çöp Kamyon Arka görevlisi alımı gerçekleştirecektir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuru kılavuzu personel alımı ilanında yer alan bilgilere göre Sakarya Serdivan Belediyesinin iştirak şirketi bünyesinde görevlendirilmek üzere 21 daimi personel alımı için gerekli şartlar;

Çöp Kamyon Şoförü için C-D sürücü belgesine sahip olmak, CNR ve psikoteknik belge sahibi olmak, Erkek olmak.

Çöp Kamyon Şoförü ve Çöp Kamyon Arkası Personel İçin ortak şartlar, 18 yaşını tamamlamış olmak, görev yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, emekli olmamak veya emekliliğe hak kazanmamış olmak, Sakarya ilinde ikamet ediyor olmak.

SERBEL Personel Alımı Başvuru Belgeleri

Özgeçmiş, İkametgah belgesi, Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, Adli sicil kaydı belgesi ile birlikte başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuruda bulunabilirler.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Adaylar başvurularını mail yolu ile yapacaklardır. İstenilen belgeler mail yolu ile 31 Temmuz 2023 tarihine kadar posta gönderilerek yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri