İlköğretim Lise MYO Lisans 91 İşçi Alımı! 32 Branş Başvuru Ekranı Açıldı

Kamuya en az ilköğretim mezunu olmak üzere farklı 32 branşta 91 işçi alımı yapılacak. Başvurular, şartlar ve tüm süreç bu haberimizde yer alıyor.

Çorum Belediyesi Personel Limited Şirketi bünyesinde 32 farklı branşta olmak üzere yeni personel alımları açıklandı. Bu kapsamda “Gençlik Lideri, Yükleyici (Loder) Operatörü, Yönetim Bilişim Sistemleri Uzmanı, Yol Çizgi Operatörü, Yağlayıcı ve Gresleyici (Gemi Makineleri), Vidanjör Operatörü, Sıhhi Tesisatçı, Otomotiv Kaporta Ustası, Otomotiv Elektrikçisi, Otomasyon Sistemleri Destek Elemanı, Oto Fren Bakım-Onarımcısı, Oto Bakım Onarımcısı (Oto Mekanikeri), Mobilyacı, Mobil Vinç Operatörü, Makine Bakım ve Onarımcısı, Konkasör Operatörü, Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik), Kamyon Şoförü, İnşaat Ustası, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Filit İşçisi (Haşere İlaçlama), Elektrik Tesisat Ustası, Dış Lastik Tamircisi, Coğrafi Bilgi Sistemleri Uzmanı, Bisiklet Tamircisi, Bilgisayar Teknik Servisçisi/Bilgisayar Donanım Elemanı, Bilgisayar Mühendisi, Beton Santrali Operatörü, Bekoloder Operatörü, Bekçi, Asfalt İşçisi, Aşçı Yardımcısı” alımı olmak üzere … kadro için başvurular başladı.

Çorum Belediyesi personel alımı şartları nelerdir?

Askerliğini yapmış olmak veya ilişiği olmamak, Çorum'da ikamet etmek, emekliliğe hak kazanmış olmamak veya emekli olmamak, görevini devamlı yapmaya engel olabilecek hastalığı veya bulaşıcı hastalığı bulunmamak, vardiyalı veya dönüşümlü çalışmaya engel durumu olmamak, kamusal haklan kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak şartları var.

Personel alımları mezuniyetler-kontenjanlar

3 AŞÇI YARDIMCISI alımı için 20-40 yaş aralığında olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Tercihen turizm meslek lisesinden mezun veya ustalık belgesine sahip olmak, Tercihen ilgili meslekte tecrübe sahibi olmak gerekiyor.

2 ASFALT İŞÇİSİ alımı için 25 -45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, En az ilgili meslekte 2 YIL iş tecrübesine sahip olmak, Tercihen yol yapım işlerinde iş tecrübesine sahip olmak gerekiyor.

1 BEKÇİ alımı için 25-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, C sınıfı (eski E sınıfı) ehliyete sahip olmak gerekiyor.

6 BEKOLODER OPERATÖRÜ alımı için 25-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Beko Loder Operatörlük belgesine sahip olmak, Tercihen Ekskavatör Operatörlük belgesine sahip olmak gerekiyor.

2 BETON SANTRALİ OPERATÖRÜ alımı için 25 - 40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, en az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, En az 3 yıl ilgili meslekte iş tecrübesine sahip olmak, Tercihen meslekle ilgili MYK belgesine sahip olmak gerekiyor.

1 BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ alımı için 20-35 yaş aralığında olmak, Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmak, Mobil Uygulama Yazılım Geliştiricisi görevinde en az 2 yıl tam süreyle çalışmış olmak gerekiyor.

2 BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSÇİSİ/BİLGİSAYAR DONANIM ELEMANI alımı için 20-35 yaş aralığında olmak, En az Meslek Lisesi mezunu olmak, Üniversitelerin Bilgisayar Programcılığı bölümünden ya da meslek liselerinin Elektrik Elektronik Teknolojisi / Güvenlik Sistemleri bölümünden mezun olmak gerekiyor.

1 BİSİKLET TAMİRCİSİ alımı için 25-40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak gerekiyor.

1 COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ UZMANI alımı için 20 - 35 yaş aralığında olmak, Üniversitelerin Coğrafi Bilgi Sistemleri, Harita Mühendisliği ve Şehir Bölge Planlama bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak gerekiyor.

1 DIŞ LASTİK TAMİRCİSİ alımı için 20-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Tercihen Meslek Lisesinden mezun olmak gerekiyor.

6 ELEKTRİK TESİSAT USTASI alımı için 20-40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Tercihen meslek lisesi mezunu olmak gerekiyor.

2 FİLİT İŞÇİSİ (HAŞERE İLAÇLAMA) alımı için 25-40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak gerekiyor.

5 İNŞAAT BOYACISI/BOYACI alımı için 20 - 45 yaş aralığında olmak, 2. Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, ilgili meslekte iş tecrübesine sahip olmak gerekiyor.

4 İNŞAAT USTASI alımı için Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak gerekiyor.

15 KAMYON ŞOFÖRÜ alımı için 25-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, C ve D sınıfı (eski £ sınıfı) ehliyete sahip olmak, SRC-2 , 5RC-4 ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak gerekiyor.

8 KAYNAKÇI (OKSİJEN VE ELEKTRİK) alımı için 25-40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Tercihen Meslek Lisesi mezunu olmak gerekiyor.

1 KONKASÖR OPERATÖRÜ alımı için 25-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak gerekiyor.

2 MAKİNE BAKIM VE ONARIMCISI alımı için 20-40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Tercihen meslek lisesi mezunu olmak gerekiyor.

1 MOBİL VİNÇ OPERATÖRÜ alımı için 25-40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Mobil Vinç Operatörü belgesine sahip olmak, C sınıfı (eski E sınıfı) ehliyete sahip olmak gerekiyor.

4 MOBİLYACI alımı için 20-40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Tercihen meslek liselerinin ügili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

5 OTO BAKIM ONARIMCISI (OTO MEKANİKERİ) alımı için Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Tercihen meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

1 OTO FREN BAKIM-ONARIMCISI alımı için 45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Tercihen meslek lisesinin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

2 OTOMASYON SİSTEMLERİ DESTEK ELEMANI alımı için 20-40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az LİSE mezunu olmak, Meslek lisesi ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

1 OTOMOTİV ELEKTRİKÇİSİ alımı için 20-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Tercihen meslek lisesi mezunu olmak gerekiyor.

1 OTOMOTİV KAPORTA USTASI alımı için 20-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak gerekiyor.

4 SIHHİ TESİSATÇI alımı için 25-50 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak gerekiyor.

1 VİDANJÖR OPERATÖRÜ alımı için 25-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, C sınıfı (eski E sınıfı) ehliyete sahip olmak, Src-4 ve Psikoteknik belgesine sahip olmak gerekiyor.

2 YAĞLAYICI VE GRESLEYİCİ (GEMİ MAKİNELERİ) alımı için 20-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak gerekiyor.

1 YOL ÇİZGİ OPERATÖRÜ alımı için 25-40 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, C sınıfı (eski E sınıfı) ehliyete sahip olmak, Src-4 ve Psikoteknik belgesine sahip olmak gerekiyor.

1 YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ UZMANI alımı için 20-35 yaş aralığında olmak, En az LİSANS mezunu olmak, Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Yönetim Silişim Sistemleri bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak gerekiyor.

2 YÜKLEYİCİ (LODER) OPERATÖRÜ alımı için 25-45 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az İLKÖĞRETİM mezunu olmak, Yükleyici (Loder) Operatörlük belgesine sahip olmak, Tercihen Ekskavatör Operatörlük belgesine sahip olmak, En az 5 YIL ilgili meslekte iş tecrübesine sahip olmak gerekiyor.

2 GENÇLİK LİDERİ alımı için 20 - 35 yaş aralığında olmak, Cinsiyeti erkek olmak, En az LİSE mezunu olmak, Tercihen Önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Personel alımları başvuru süreci

Adaylar Çorum Belediyesi Personel Limited Şirketi personel alımı için başvurularını 28 Temmuz’a kadar yapabileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri