Kadrolu Devlet İşçisi Alımı Yapılacak! KPSS Şartı Yok

Belediye Bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 farklı iş için görev verilecek 20 Devlet işçisi alımı başvuruları. İş Başvuru süreci başladı, başvuru şartları belli oldu.

İŞKUR tarafından yayımlanan yeni İşçi alımı ilanına göre Belediye bünyesinde belirli süreli görev yapacak 3 Garson, 3 Mutfak Görevlisi, 8 Plaj Görevlisi ve 6 Temizlik görevlisi olarak çalışacak toplam geçici süreli 20 işçi alımı yapılacaktır.

Belediye 20 Devlet İşçisi Alımı Başvuru Tarihleri

Antalya Muratpaşa Belediyesi bünyesinde görev yapmak isteyen başvuru için aşağıda belirtilen şartları taşıyan adaylar iş başvurularını 20 Haziran 2024 son başvuru günüde dahil iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

Devlet İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Devlet İşçisi olarak Antalya Muratpaşa Belediyesinde görev yapmak isteyen adaylar iş başvurularını herhangi bir belge olmadan beyana dayalı olarak tamamlayabileceklerdir.

Muratpaşa Belediyesi 20 Devlet İşçi Alımı Başvuru Şartları

Antalya İlçesi Muratpaşa Belediyesi bünyesinde görev yapmak isteyen adaylar iş başvurularını yapabilmeleri için adaylarda olması gereken başvuru koşulları:

Servis Elemanı Garson alımı; En az İlkokul mezunu olmak 18 yaşını tamamlamış olmak. İŞKUR İş İlan No (00008356278), Mutfak Görevlisi İŞKUR İş İlan No (00008356315), Plaj Görevlisi (Beach Boy) İŞKUR İş İlan No (00008356191) ve Temizlik Görevlisi alımı için ise en az Okur yazar olmak iş başvurusu için yeterli olacaktır. İŞKUR İş İlan No (00008356241).

20 Devlet İşçisi Alımı Başvuruları Nerden Yapılacak?

Antalya İlçesi Muratpaşa Belediyesinde geçici süreli istihdam edilmek üzere 20 Devlet işçisi alımı müracaatları sadece İŞKUR sistemi üzerinden yapılacaktır. Adaylar İŞKUR internet sitesi üzerinden, Telefon hattı 170 numarasından ve Hizmet Noktalarından başvurularını süresi içinde tamamlayabileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri