Kamu Kurumlarına İlkokul, Lise ve Üniversite Mezunu 30 Personel Alımı

Türkiye genelinde çeşitli kamu kurumları farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Çeşitli mezuniyet düzeylerinde toplam 30 işçi alımı yapılacak. Başvurular başladı. Son gün 7 Ekim 2024 olarak açıklandı.

Kamu kurumları yayımladıkları kurum dışı kamu işçisi alım ilanlarına göre ilkokul, ortaöğretim lise ve üniversite mezunları arasından 30 işçisi alımı yapılacak. İşte işçi alımı yapan kurumlar;

Yeni 7 Beden İşçisi Alımı

Konya Ereğli'de bulunan Bolkar İnşaat Hayvancılık Turizm Hizmet İşletme Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Bolkar A.Ş.), daimi olarak istihdam etmek üzere 7 beden işçisi alacak. Adayların en az ilkokul mezunu olması ve TCK'nın 53. maddesinde belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olması gerekiyor. Başvurular 4-7 Ekim 2024 tarihleri arasında şahsen, şirketin Konya Ereğli'deki adresine yapılacak.

Karbel A.Ş. Farklı Pozisyonlarda 9 Personel Arıyor

İzmir Karabağlar'da bulunan Karbel İzmir Karabağlar Belediyesi İnşaat Temizlik Tanıtım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Karbel A.Ş.) ise 1 Şehir Plancısı, Peyzaj Mimarı ve 8 Beden İşçisi pozisyonlarında alım yapacak. Şehir Plancısı ve Peyzaj Mimarı pozisyonları için adayların üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmaları gerekiyor. Beden İşçisi pozisyonu için ise 28/04/2018 tarih ve 11608 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 4. maddesinde belirtilen şartların taşınması gerekiyor. Başvurular 4-7 Ekim 2024 tarihleri arasında e-posta yoluyla yapılacak.

Ödemiş Öğretmenevi 14 Yemek Dağıtım Elemanı Alacak

Ödemiş Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu İktisadi İşletmesi, geçici olarak istihdam etmek üzere 14 yemek dağıtım elemanı (kepçeci) alacak. Adayların en az ilkokul mezunu olması, 18-60 yaşları arasında olması ve Ödemiş ilçesi sınırlarında ikamet etmesi gerekiyor. Başvurular 5-7 Ekim 2024 tarihleri arasında şahsen, Öğretmenevi'nin İzmir Ödemiş'teki adresine yapılacak.

Genel Başvuru Koşulları

Tüm ilanlar için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması ve adli sicil kaydının temiz olması gerekiyor.

Detaylı Bilgi ve Başvurular

İlanlara başvurmak ve detaylı bilgi almak isteyenler ilgili kurumların web sitelerini veya İŞKUR'un internet sitesini ziyaret edebilirler.

Konya Ereğli Belediye personeli alımı kılavuzu.

İzmir Karabağlar Belediye personeli alımı kılavuzu.

Ödemiş Öğretmenevi işçi alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri