Kamu Kurumu Şoför ve İşçi Personel Alımı Yapacak! 35 Daimi Kadro

Belediye bünyesinde 10 Çöp kamyon Şoförü ve 25 Süpürgesi işçi personel alımı gerçekleştirilecektir. İşçi alımı ve İş başvuru süreci haberimizde işte detaylar.

Belediye Başkanlığı 2 farklı ünvanda daimi süreli 35 İşçi personel alımı ilanı yayımladı. Belediye başkanlığı bünyesinde tam zamanlı ve sürekli görevlendirilmek üzere toplam 35 daimi işçi istihdam edecektir. Detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

35 İşçi Alımı Başvuru Koşulları

İstanbul İlçe Belediyesi Bayrampaşa Belediyesinde daimi işçi alımı için başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan şartlar;

Süpürgeci alımı için Türk vatandaşı olmak ve süpürgeci olarak en az 2 yıl tecrübeli olmak başvuru için şarttır.

Çöp Kamyon Şoförü alımı için en az 1 yıl deneyim sahibi olmak. SRC-2 ve SRC 4 Belge sahibi olmak, Psikoteknik belgesi olmak, erkek olmak, Türk vatandaşı ve çöp kamyonu sürmesi için yeterli ehliyet belgesine sahip olmak gerekiyor. Başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuru yapmaları için gerekli başvuru şartlarıdır.

Bayrampaşa Belediyesi İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Daimi süreli 35 İşçi alımı için başvuruda bulunmak isteyen istekli adaylar başvuru için CV (özgeçmişleri) ile birlikte başvurularını tamamlayabileceklerdir.

İşçi Alımı Başvuru Ne Zaman Nereye Yapılacak?

Adaylar gerekli başvuru şartlarını taşıdıkları iş için başvurularını başvuru Kılavuzundaki başvuru adresinde başvurusu için belirtilen başvuru tarihi 18 Ekim 2023 olarak bildirilmektedir. İş Başvurusu için 18 Ekim 2023 tarihinden sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecek ve geçersiz sayılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri