Kamu Sektöründe Yeni İş Fırsatları: 4 Şehir Yeni Personel Alımları

Belediyeler bünyesinde 4 farklı şehirde yeni iş fırsatları açıklandı. Güncel iş ilanları başvuruları, süreci hemen bu haberimizden inceleyebilirsiniz.

Türkiye'nin dört bir yanında kamu kurumları bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımları yapıyor. İzmir Konak Belediyesi, İstanbul Enerji, Adana Saimbeyli Belediyesi ve Aydın Buharkent Belediyesi açık pozisyonlar için başvuruları bekliyor. İşte başvurular, şartlar ve tüm detaylar.

Personel alımı başvuruları

Kamu kurumlarındaki bu iş ilanları, özellikle belirtilen bölgelerde ikamet eden ve niteliklere uygun adaylar için önemli fırsatlar sunuyor. İlgilenen adayların başvuru tarihlerini kaçırmamaları ve gerekli belgelerle başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Hemen aşağıdaki kurumlar bazında ilanlarda tüm süreci, tarihleri, şartları inceleyebilirsiniz.

Konak Belediyesi personel alımı

İzmir Konak Belediyesi bünyesindeki personel limited şirketi, hem teknik bilgi birikimi gerektiren hem de eğitim alanında deneyimli personel arayışında. Elektrik-Elektronik Teknikeri/Bilgisayar Programcısı ve Anaokulu/Sınıf Öğretmeni pozisyonları için başvurular 20 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvurular şahsen yapılacak olup adaylarda aranan nitelikler ve başvuru şartları belediyenin ilanında detaylı olarak yer alıyor.

İBB personel alımı

İstanbul Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. ise teknoloji alanında uzman arayışında. Son Kullanıcı Destek Uzmanı, İş Analisti Uzman Yardımcısı ve Siber Güvenlik Uzman Yardımcısı pozisyonları için başvurular 17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İBB kariyer internet adresinden online olarak yapılabilecek. Detaylı bilgi ve başvuru şartları yine şirketin web sitesinde yer alıyor.

Saimbeyli Belediyesi personel alımı

Adana Saimbeyli Belediyesi Personel Hizmetleri Limited Şirketi, farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Şoför (yolcu ve yük taşıma), Koordinatör, Beden İşçisi, Ekskavatör Operatörü ve Kamyon Şoförü gibi çeşitli pozisyonlar için başvurular 18-20 Eylül 2024 tarihleri arasında kurum e-posta adresine yapılabilecek. Başvuruların şahsen yapılması ve adayların Saimbeyli sınırları içerisinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Buharkent Belediyesi personel alımı

Aydın Buharkent Belediyesi Personel Limited Şirketi de işçi alımı ilanları yayınladı. Kepçe Operatörü, Kamyon Şoförü ve Park Bahçe İşçisi pozisyonları için başvurular 18-20 Eylül 2024 tarihleri arasında şahsen yapılabilecek. Adayların Buharkent ilçe sınırları içerisinde ikamet etmeleri gerekiyor.

Konak Belediyesi personel alımı kılavuzu.

İstanbul Enerji personel alımı kılavuzu.

Saimbeyli Belediyesi personel alımı kılavuzu.

Buharkent Belediyesi personel alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri