Kamuya Daimi Şoför Operatör Temizlik 20 İşçi Personel Alımı Başladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığında görev verilmek üzere 3 farklı iş için toplam kadrolu 20 işçi alımı gerçekleştirilecektir. İşte gerekli başvurular, şartlar ve tüm detaylar.

Kadrolu işçi alımı için 18 dış mekan temizlik görevlisi, 1 Vakumlu temizlik operatörü ve 1 Şoför olmak üzere kadrolu işçi alımı gerçekleştirilecektir. İş başvuru süreci ve detayları siz değerli okuyucularımız için derledik. İşte gerekli süreci ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Daimi İşçi Alımı Kimler Başvuru Yapabilir?

Vakumlu Yol Süpürme Operatörü Alımı: En az lise mezunu olmak, 40 yaşını geçmemiş olmak, En az C sürücü belgesine sahip olmak, Selendi İlçesinde ikamet ediyor olmak, SRC 4 ve Psikoteknik belgesine sahip olmak, G sınıfı vakumlu süpürge aracı Operatörlük belgesine sahip olmak.

Şoför Alımı: Manisa Merkezde ikamet ediyor olmak, Damperli kamyon konusunda tecrübeli olmak, En az C sürücü belgesine ve SRC4 ile Psikoteknik belgesine sahip olmak, İş sağlığı ve güvenliği açısında araç kullanmasında engel durumu olmamak.

Dış Mekan Temizlik Görevlisi Alımı: 25 ile 45 yaş aralığında olmak, Kronik ve Üst solunum yolu hastalığı olmamak, Manisa merkezde ikamet ediyor olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Askerlik hizmetini yapmış veya askerlikten muaf olmak.

Tüm adayların iş başvuru kılavuzunda belirtilen diğer genel şartları taşıması ve İŞKUR iş arayan kaydı olması zorunludur.

MBB İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Aday olmak isteyen gerekli şartları taşıyan adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru esnasında adaylardan herhangi bir belge talebi olmayacaktır.

Manisa Belediyesi İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Adaylar başvurularını elektronik ortamda 25 ile 30 Ağustos 2023 tarihlerinde başvuru kılavuzunda yer alan internet adresine elektronik ortamda başvuruda bulunabileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri