Kamuya KPSS Şartsız Şoför ve Teknisyen Alımları Başvuruları

Kamuya şoför ve teknisyen alımları başladı. En az ilkokul mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar yayımlandı. Başvurular alınmaya başladı 21 Temmuz 2023 tarihinde bitecek.

Belediye Başkanlığı kamuda görevlendirilmek üzere yeni şoför ve teknisyen alımları yapmaktadır.

Adaylar başvuru işlemlerini 21 Temmuz 2023 tarihine kadar yapabilecek. Başvuru kılavuzunda yer alan istenen belgelerle birlikte başvuru adresine şahsen yapılacaktır.

1 Silindir Operatörü alımı için eski tip ehliyetlerde G sınıfı sürücü belgesi yeni tip ehliyetlerde 105.09 silindir operatörü belgesi kodu sahibi olmak, B sınıfı ehliyet, ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel bir durum olmamak.

1 Beko loader kazıyıcı yükleyici alımı için en az ilkokul mezunu olmak, en az 5 yıl bu alanda deneyimli olmak ve işle ilgili başvuru kılavuzunda belirlenen ehliyetlere sahip olması şart.

2 Yük taşıma şoförü alımı için en az lise mezunu 25 – 40 yaş arasında olanlar başvurabilecek. SRC4 psikoteknik belgesi ile C, D veya E sınıfı sürücü belgesi şartı aranmaktadır.

1 Bilgisayar teknisyeni alımı için Meslek liselerin bilişim teknolojilerinden mezun olmak, 01.01.2000 ile 31.12.2004 arasında doğmuş olmak şart.

Tüm kadrolar için aranan ortak şartlar ise Türk vatandaşı olmak, Safranbolu ilçesinde ikamet etmek olarak sıralandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri