Kaymakamlık 100 Yeni Personel Alımı Başladı! TYP Güncel Başvuru Ekranı

Gaziantep ili personel alımı başvuruları kapsamında Şahinbey Kaymakamlığına yeni 100 TYP personel alımı açıklandı. Başvuruları, süreç ve tüm gerekli bilgileri hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR’da yeni 100 TYP personel alımı başvuruları Şahinbey Kaymakamlığı tarafından açıklandı. Güncel başvuruları ve tüm süreci hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

TYP personel alımı şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kuruma kayıtlı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak, emekli ve malul aylığı almıyor olmak, öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç) gerekiyor.

Güncel personel alımı kontenjanları

TYP personel alımı Gaziantep ili Şahinbey ilçesi için olacak. Kaymakamlık tarafından yayımlanan ilan için süreç başladı. İşte başvurulara dair son tarih.

İŞKUR başvuru süreci nasıl işler?

315924 nolu İŞKUR TYP başvuru numarası ile adaylar başvurularını 14 Kasım 2023 tarihi dahil olmak üzere yapabileceklerdir. Süresi içerisinde Alo 170 nolu hattan veya TYP işkur başvuru ekranından iş ve işlemler yapılabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri