KPSS 60 Puan 18 Yaş Üstü Yeni Personel Alımı Başvuruları Başladı

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 60 puanla adayların başvuru yapabileceği 18 yaş üstü yeni personel alımları başladı. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı yazımız.

Personel alımı başvuruları KPSS 60 puanla başladı. 18 yaş üstü olmak üzere Türkiye İş Kurumu üzerinden başvurular alınmaya başladı. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak tüm gerekli detayları hazırladığımız yazımız.

Personel alımı başvuru şartları nelerdir?

  • 2 Okul Öncesi Öğretmeni alımı için adayların en az öğrenim seviyesi lisans, en fazla öğrenim seviyesi yüksek lisans mezunu olmak gerekmektedir.
  • Kadın veya erkek adaylar için 18 yaş üstü olması yeterlidir.
  • KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adaylar başvuru yapabiliyor.
  • Okul Bölümü: Lisans ve üstü öğrenimlerin Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi bölümlerinden açık veya örgün programlarından mezun olmak.

İlkay Selahattin Saka Kreş ve Gündüz Bakım Evi Öğretmen Alımı

Amasya ili Merzifon ilçesi için İŞKUR’da İlkay Selahattin Saka Kreş ve Gündüz Bakım Evine okul öncesi öğretmen alımları başladı. Maaş olarak asgari ücret verilecektir.

İŞKUR personel alımı başvuru süreci

Amasya ili Merzifon İlkay Selahattin Saka Kreş ve Gündüz Bakım Evi için başvurular başladı. Adaylar başvurularını 20 Eylül 2024 tarihine kadar online olarak e-şube’den, ALO 170 nolu hattan veya İŞKUR hizmet noktalarında yapabileceklerdir. İş İlan No (00008539963).

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri