Lise Önlisans Mezunları Başvurabilir! 4 Unvan Yeni İşçi Alımı Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde iştirak için yeni işçi personel alımı başvuruları açıklandı. Güncel süreç ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

İstanbul Personel Yönetim A.Ş. (İsper A.Ş.) tarafından yeni ve güncel personel alımı iş ilanı açıklandı. Farklı unvanlarda Su İşleri Ustası, Abonelik Hizmetleri Personeli, Kanal İsleri Ustası ile Proje Yönetim Elemanı alımı için tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

İSPER eleman alımı başvuru şartları nelerdir?

1 Abonelik Hizmetleri Personeli alımı için Üniversitelerin en az önlisans bölümlerinden mezun olacaktır. Microsoft Office ve temel bilgisayar bilgisine sahip olacaktır. MEB’den onaylı Bilgisayar Eğitimi sertifikasına sahip olacaktır.

4 Su İşleri Ustası alımı için Meslek Liselerinin Makine Teknolojisi, inşaat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi bölümlerinin herhangi birinden mezun veya mesleki yeterlilik belgesi vermeye yetkili kurum ve kuruluşlardan alınan (usta, ustabaşı, kalfalık) sertifika sahibi olmaları gerekmektedir.

5 Kanal İsleri Ustası alımı için Meslek Liselerinin Makine Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi bölümlerinin herhangi birinden mezun veya mesleki yeterlilik belgesi vermeye yetkili kurum ve kuruluşlardan alınan (usta, ustabaşı, kalfalık )sertifika sahibi olmaları gerekmektedir.

2 Proje Yönetim Elemanı alımı için Belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak proje süreçlerini yönetecek en az Önlisans mezunu olan adaylar başvurabilir.

Güncel personel alımı başvuru süreci

İSPER bünyesinde güncel iş ilanı için başvuru tarihleri 21-22-23 Temmuz 2023 olarak açıklandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri