Mezuniyet Şartı İstenmiyor! Yaş Şartsız-İşçi Personel Alımı Başvuruları

Belediyeye 15 personel alımı yapılacak. Güncel ilana başvuru iş ve işlemleri tamamlanıyor. İşte gerekli başvuru tüm detaylarının yer aldığı haberimiz.

Belediye bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 15 yeni işçi alımı yapılacağı duyuruldu. İlana göre, belediyenin farklı birimlerinde görevlendirilmek üzere 15 personel istihdam edilecek. İşte sürece dair KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adaylar, başvurularını şahsen gerçekleştirebilecekler. Başvuru sürecinde adaylardan istenen belgeleri eksiksiz olarak sunmaları büyük önem taşıyor.

Başvuru Şartları Neler?

Belediyede çalışmak isteyen adayların, başvuru yapabilmeleri için bazı şartları taşımaları gerekiyor. Bu şartlar arasında Karamürsel'de ikamet etmek ve belirtilen belgelere sahip olmak bulunuyor. Başvurular, 20 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru İçin Son Gün 20 Temmuz

Kocaeli ili Karamürsel Belediyesi'nde çalışmak isteyenlerin başvurularını 20 Temmuz 2024 tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor. İlana başvurmak isteyen adaylar, belediyenin resmi internet sitesi veya İŞKUR üzerinden başvuru formunu doldurarak sürece dahil olabilirler.

Personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri