Mezuniyet Şartsız 25 Kamu Şoförü Alımı Online Başvuruları Başladı

Baybaş Bayrampaşa İşçi Alımı İlanına başvurular başladı. Güncel işçi alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli detaylar.

Bazı alanlarda ve belirli sayılarda personel ihtiyacı olan Baypaş Bayrampaşa işçi alım ilanı yayınlanmıştır. Kamu şoförü alımları kapsamında süreç başladı. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

Baypaş işçi alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Kişilerin başvuru oluşturması için belirlenen adres ise bayrampasa@baypas.org adresidir. Bu alanlar ise 10 kişiden oluşmak üzere çöp ve kamyon şoförü, 25 kişiden oluşmakta olan temizlik personelidir. Başvurular için son tarih 7 Temmuz olarak açıklandı.

İşçi alımları başvuru belgeleri

Başvurular e - mail üzerinden alınacak olup kişilerin telefonla yapmak istedikleri başvurular alınmamaktadır. Başvuru için gerekli olan belgeler ise sadece resimli özgeçmiş yani CV’dir.

Kamu şoförü alımı şartları nelerdir?

Baypaş Bayrampaşa işçi alım ilanı başvuru şartları T.C vatandaşı olmak, en az 1 yıl olacak şekilde aynı iş kolunda erkek personel olarak çalışmak, SRC 2, SRC 4 belgelerinin olması gerekir. Psikoteknik belgesinin olması da aranan şartlar arasındadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri