Mezuniyet Şartsız Lise Önlisans Lisans 126 Kamu İşçi Alımı Başvuruları

Boğaziçi Yönetim A.Ş işçi alımı ilanı açıklandı. Lise, önlisans, lisans ve mezuniyet şartsız olmak üzere 126 kamu işçi alımı yapılacak. Sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kurum dışı alımlar için belirlenmiş olan alanlarda ve kişi sayısına göre Boğaziçi yönetim A.Ş işçi alım ilanı yayınlanmıştır. Alımlarda meslek unvanı olarak 80 kişilik temizlik personeli, 26 kişilik büro personeli, usta yardımcısı olarak da 20 kişilik alım söz konusudur. Başvuru adresi kariyer İstanbul olarak belirlenmiştir.

Boğaziçi yönetim işçi alımı süreci

Kişilerin başvuru tarihleri için son gün 17 Temmuz’dur. Kişilerin başvuru yaparken hangi belgeleri bulundurması gerektiğini henüz açıklanmamakla birlikte kişilerden istenen ve aranan şartlar bellidir. Kişiler başvurularını adres üzerinden online şekilde yapacaktır.

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Temizlik alanında tecrübeli olmak, vardiyalı sistemde çalışabilecek olmak temizlik personeli alımı için gerekir. Büro personeli de sorumluluk alabilen, en az önlisans tercihen de lisans mezunu olabilmelidir. Diksiyonu düzgün ve de iletişim becerisi yüksek olmalıdır.

Son olarak ise usta yardımcısının lise, teknik lise ya da MYK belgesi olmalıdır. B sınıfı ehliyet ve iş sağlığı ve güvenliğine uygun şekilde çalışabilmelidir. Bu şartları taşıyan kişilerin başvuru yapması son derece mümkündür.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri