Mezuniyet ve Yaş Şartı Yok! 2 Branşta Daimi İşçi Alımı Başladı

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı Bünyesinde istihdam edilmek 2 farklı iş için 16 Daimi işçi alımı gerçekleştirilecektir. Başiskele Belediyesi İşçi Alımı İş başvuru süreçlerini sizler için haberimizde hazırladık.

Başiskele Belediye Başkanlığında görevlendirilmek üzere 1 Barista ve 15 Hizmet personeli alımı yapılacaktır. Mezuniyet ve yaş şartı olmadan kamu işçi alımı başvuruları alınacak. Toplam Kadrolu 16 işçi personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar için işte başvuru detayları.

Kimler İş Başvurusunda Bulunabilecek?

Başvuru da bulunmak isteyen adaylarda aranan şartlar; Adli sicil kaydı olmamak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Vardiyalı çalışma için engel durumu olmamak ve Başiskelede ikamet ediyor olmak şartlarını taşıyan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Başiskele Belediyesi Başvuru İçin İstenilen Belgeler

Gerekli başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını Özgeçmişleri ile birlikte Adli sicil kayıt belgesi ile tamamlayabileceklerdir. Başvuru yapacak adaylar iş başvurularını kılavuzunda yer alan mail adresine Adaylar arasından başvurusu uygun bulunan adaylar arsından mülakat işlemi yapılacaktır.

İş Başvuru Ne Zaman Nasıl Yapılacak?

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar başvurularını iş başvuru kılavuzunda yer alan başvuru adresine mail göndererek gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular 19 ve 21 Ağustos tarihleri olarak belirtilmektedir. Son başvuru tarihi olan 21 Ağustos 2023 tarihinden sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri