Mezuniyet, Yaş, KPSS Şartı Aranmıyor! Güncel Personel Alımı Başvuru

Belediye personeli alımı başvuruları alınacak. Güncel iş ilanı başvuru süreci tamamlanıyor. Başvurular, şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Belediye bünyesindeki restoran veya diğer hizmet alanlarında görevlendirmek üzere 20 garson alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuracak adaylarda aranan en önemli şart ise ilgili alanda en az 3 yıllık deneyime sahip olmak.

Başvurular 20 Temmuz’da Son

Şirketin insan kaynakları departmanından yapılan açıklamaya göre, başvurular 22 Temmuz 2024 tarihinde saat 10:00 ile 12:00 arasında şahsen yapılabilecek. Adayların başvuru için belirtilen adrese gitmeleri ve gerekli belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Çalışma Şartları ve Lokasyon

Erzurum Kültür Turizm Eğitim Reklam ve Sanat Ürünleri San. Tic. A.Ş. bünyesinde personel alımları yapılıyor. İlanda belirtilen çalışma adresi, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bulunan Çiftlik Mahallesi'ndeki şirket merkez binası. Çalışma saatleri ise 08:00-17:00 olarak belirtilmiş. Alınacak personelin geçici olarak istihdam edileceği de ifade ediliyor.

Garsonluk Deneyimi Olanlara Fırsat

Erzurum'da yaşıyor ve garsonluk alanında deneyiminiz varsa, bu ilan tam size göre olabilir. Başvuruların 22 Temmuz'da sona ereceğini unutmayın.

Başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri