Milli Eğitim Bakanlığı Belgeyle; Kamu İşçisi Alımı 50 Yaş Sınır!

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde tam zamanlı ve kadrolu istihdam edilmek üzere Kamu Personeli olarak çalışacak kamu isçisi alımı için başvuru ekranı açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bulunan Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünde Kahvaltı Hazırlama işçisi olarak çalıştırılmak üzere Kamu işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

MEB Kamu İşçi Alımı Başvuru Zamanı

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmak üzere Öğretmen Evi bünyesinde tam zamanlı ve kadrolu Kamu İşçisi olarak çalışacak Kahvaltı Hazırlama işçisi alımı Noter Kurasına başvuru için son başvuru günü 9 Temmuz 2024 tarihi olarak belirtilmiştir.

MEB Kamu İşçisi Alımı Başvuru Adresi

Kahvaltı Hazırlama Elemanı olarak görev yapacak Kadrolu işçi alımı için başvuru yapmak isteyen istekli adaylar başvurularını İŞKUR Hizmet Noktalarından, İŞKUR internet sitesi üzerinden ve son olarak İŞKUR 170 numaralı telefon hattından iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

Kamu İşçisi Alımı Başvuru Belgeleri

MEB bünyesinde görev almak isteyen istekli adaylar başvurularını Kimlik Fotokopisi, MEB Onaylı Hijyen Belgesi, Sağlık Raporu, Diploma Fotokopisi, İkametgah Belgesi, Askerlik Terhis Belgesi ve Muafiyet Belgesi erkek adaylar için ve Sabıka Kaydı Belgesi ile birlikte iş başvuruları kabul edilecektir.

MEB Kamu Personeli Devlet İşçisi Alımı Başvuru Şartları Neler?

MEB bağlı kuruluşu olan Aksaray Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü kadrolu Kamu işçisi alımı için iş başvuru şartları;

En az İlköğretim mezunu olmak. 18 Yaşını tamamlamış olmak. En fazla Lisans mezunu olmak. 50 yaşını geçmemiş olmak. Yukarıda belirtilen belgelere sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008396009)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri