Milli Savunma Bakanlığı Kamu İşçisi Alımı Yapacak! Süreç Başladı

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde yeni personel alımı başvuruları açıklandı. MSB farklı ünvanlarda kamu personeli işçi alımı başladı. İşte detaylar.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 52'nci Bakım Fabrika Müdürlüğü Diyarbakır için personel alımları başladı. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz. İşte detayların yer aldığı ve KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

Kamu işçi alımı başvuru şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olmak.
  • Kamusal haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
  • Askerlikle ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
  • Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisaki yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.
  • Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.

Temizleme Görevlisi/Meydancı alımlarında Engelli statüsünde başvuru yapacaklar için en az yüzde kırk (%40) olduğu sağlık kurulu raporu ile belgelemiş olmak.

Tahmil-Tahliye ve İlgili Yük Taşıma İşçileri alımlarında Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan statüsünde başvuru yapacaklar için; sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgelendirenlerden olmak.

Milli Savunma Bakanlığı kamu işçisi alımı başvuru nitelikleri

11 Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı,

6 Diğer Tahmil-Tahliye ve İlgili Yük Taşıma İşçileri alımları özel nitelikleri şunlardır:

  • Başvurularda adayların En Az İlkokul mezunu olması gerekiyor.
  • Kadın – Erkek adayların başvurularda 18-35 (25 Ekim 2006 – 21 Ekim 1989 tarihleri arasında doğan kişiler) arası adaylar başvurabilir.

MSB personel alımı başvuru süreci ve başvuru numaraları

Temizleme Görevlisi/Meydancı alımları için İş İlan No (00008611308), İş İlan No (00008611305), İş İlan No (00008611283), İş İlan No (00008611244), İş İlan No (00008611190). Tahmil-Tahliye ve İlgili Yük Taşıma İşçileri alımları için İş İlan No (00008611291), İş İlan No (00008611247).

Adaylar İŞKUR üzerinden başvurularını 25 Ekim 2024 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvurular e-şube’den, ALO 170 nolu hattan veya işkur hizmet noktalarından olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri