Müzisyen, Eğitmen, Grafiker, Teknik Personel Alımı: Online Başvuru

İki şehirde kurumlara güncel personel alımı başvuruları alınacak. Güncel iş ilanı başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

İzmir ve İstanbul'da yeni kamu iş ilanları: Müzisyenler, eğitmenler, grafikerler ve teknik personel aranıyor. Başvuru süreci ve tüm şartları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Detayları

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İZELMAN A.Ş., 20 kişilik kadro ile Müzisyen alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2-4 Ekim 2024 tarihleri arasında Genel Müdürlüğe şahsen yapılabilecek. Adayların en az lise veya üniversitelerin müzik veya konservatuvar bölümlerinden mezun olmaları ve belirtilen enstrüman gruplarından birini iyi derecede çalabiliyor olmaları gerekiyor. Ayrıca nota ve nazari bilgi sahibi olmaları da aranan nitelikler arasında yer alıyor.

Üsküdar Belediyesi Eğitmen ve Grafiker Alımı Detayları

Üsküdar Belediyesi'ne bağlı ÜSPER A.Ş., 3 okul öncesi öğretmeni ve 1 grafiker alımı yapacak. Başvurular 5 Ekim 2024 tarihine kadar kurum e-posta adresine özgeçmiş gönderilerek yapılabilecek.

  • Eğitmen pozisyonu için adayların üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği bölümünden mezun, kadın ve deneyimli olmaları gerekiyor.
  • Grafiker pozisyonu için ise adayların üniversite mezunu, erkek, 40 yaşını aşmamış ve deneyimli olmaları bekleniyor.

Üsküdar Belediyesi Teknik Servis Personeli Alımı Detayları

ÜSPER A.Ş. ayrıca 1 Teknik Servis Personeli de alacak. Başvurular yine 5 Ekim 2024 tarihine kadar kurum e-posta adresine özgeçmiş gönderilerek yapılabilecek. Adayların en az lise mezunu, erkek ve montaj, kurulum, bilgisayar destek alanlarında deneyimli olmaları gerekiyor.

İzelman personel alımı başvuru kılavuzu.

Üsper personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri