Öğretmenevleri 2 Şehre 3 İlanla KPSS Şartsız İŞKUR Kadrolu İşçi Alımı

İŞKUR üzerinden yayımlanan yeni kamu iş ilanları ile 2 şehre kadrolu işçi alımları başladı. Başlayan süreçte iş ilan numaraları ve başvuru şartları belli oldu. Haberimizden detaylara ulaşabilirsiniz.

İŞKUR 4 Eylül 2023 kamu iş ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre 2 şehirde 3 ilanla yeni işçi alımları yapılacak. Tüm detaylar açıklandı.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvuru yapmak isteyen adaylar 8 Eylül 2023 tarihine kadar başvurabilecek. Başvurular İŞKUR iş ilan numaraları ile İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir. İŞKUR ilan numaraları haberimizde yer almaktadır.

İŞKUR Bugün İlanları Ünvanlar ve Başvuru Şartları

Nevşehir Ürgüp Öğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Büro Memuru (Genel) (Depo Sorumlusu) alımı için 18-51 yaş aralığında, en az lise en fazla ortaöğretim mezunu olmak şart.

Alınacak personele asgari ücret uygulanacaktır.

İş başvurusu yapanlardan adli sicil belgesi istenecektir.

Başvuru evrakları 7 Eylül 2023 tarihi mesai bitimine kadar kuruma teslim edilecek olup evrak teslimi yapmayacak adaylar kuraya katılmayacaktır.

İstenecek Belgeler;

  • Hijyen eğitimi sertifikası
  • Bilgisayar sertifikası(en az 160 saat)
  • Adli sicil kaydı
  • En az 3 yıl depo görevlerinde çalışmış olmak.
  • İlk yardım sertifikası olmak

Başvuru sayısı 4 katından fazla olması halinde sınav yeri ve tarihi Temenni mah Ahmet Refik caddesi camiikebir 2. sok Ürgüp NEVŞEHİR 8 Eylül 2023 saat 16:00 - 17:00 arasında olacaktır.

İş İlan No (00007764575)

Erzurum Horasan Öğretmenevi Aşçı Yardımcısı alımı için Aşçı yardımcılığı sertifikasına sahip olmak, Hijyen belgesine sahip olmak, Aşçı yardımcılığı mesleğinde en az 9 ay çalışmış olmak.

İş İlan No (00007766220)

5 Aşçı Yardımcısı alımı için Aşçı Yardımcısı Sertifikasına sahip olmak. Hijyen Belgesine sahip olmak. En az ilköğretim en fazla ortaöğretim, lise mezunu olmak şart.

İş İlan No (00007766401)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri