Okur Yazar, İlköğretim ve Lise Mezunu; 50 Personel Alımı Yapılıyor!

En az okur yazar, ilköğretim, ortaöğretim (lise) mezunlarının başvuru yapabileceği 50 personel alımı yapılacak. Aday başvuru işlemleri 8 – 10 Temmuz 2024 tarihlerinde kabul edilecek.

Belediye ihtiyaç duyduğu personel ihtiyacını karşılamak üzere 50 kişilik işçi alımı yapacağını duyurdu. Yeni yapılacak alımlarda okur yazar, ilköğretim, ortaöğretim (lise) mezunları kabul edilecek.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Başvurular 08 Temmuz 2024 - 10 Temmuz 2024 tarihleri arasında saat 08:30-17:30 arasında Bodrum Belediyesi'ne şahsen yapılacak. Posta, kargo veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Aranan Genel Şartlar Neler?

  • 28.04.2018 tarihli ve 30405 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerinin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslar"ın 4. maddesindeki şartları taşımak.
  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaya engel bir durumu olmamak.
  • Askerliğini yapmış olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmamak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak?

  • 35 Beden İşçisi (Genel): Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere 35 beden işçisi alınacak. Bu pozisyon için en az okur-yazar olmak yeterli.
  • 10 Kamyon Şoförü: C sınıfı ehliyeti olan ve SRC-4 belgesine sahip 10 kamyon şoförü alınacak. İlköğretim mezunu olmak tercih sebebi.
  • 5 Mobil Vinç Operatörü: G sınıfı ehliyet, SRC-4 ve psikoteknik belgelerine sahip 5 mobil vinç operatörü alınacak. En az ilköğretim mezunu olmak gerekiyor.

Bodrum'da Çalışmak İsteyenlere Fırsat!

Bodrum Belediyesi'nin bu geçici işçi alımı, yaz sezonunda ek gelir elde etmek isteyenler ve Bodrum'da yaşamak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. 5 aylık çalışma süresiyle hem tecrübe kazanma hem de Bodrum'un güzelliklerinin tadını çıkarma imkanı bulabilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve Başvuru

İlanla ilgili detaylı bilgi ve başvuru formu için Bodrum Belediyesi'nin resmi web sitesini veya 0252 313 0085 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Unutmayın! Bodrum Belediyesi Başvuruları sadece 3 gün sürecek, bu yüzden acele etmekte fayda var. Bodrum Belediyesi'nde çalışmak için bu fırsatı kaçırmayın!

Başvuru Kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri