Online Başvuru KPSS Şartsız Daimi 7 Branş Personel Alımı Başladı

Destek Personeli, Garson, Izgara Ustası, Mutfak Görevlisi, Tatlı Ustası, Temizlik Görevlisi, Bulaşıkçı alımları başladı. Daimi kadro işçi alımına başvuruları online olacak.

Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. şirketine yeni personel alımları yapılacak. Firma bünyesindeki tesislerde görevlendirilmek üzere 5 farklı pozisyonda toplam 15 kişilik daimi kadrolara personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu pozisyonlar; Bulaşıkçı (4 kişi), Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler) (4 kişi), Garson (Servis Elemanı) (6 kişi), Izgara Ustası (2 kişi) ve Mutfak Görevlisi (2 kişi), 2 Tatlı Ustası, 3 Temizlik Görevlisi olarak belirlendi.

Personel alımı başvuru şartları nelerdir?

  • Adaylarda aranan genel nitelikler arasında T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, adli sicil kaydı temiz olmak, askerlik ile ilişiği olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almaya hak kazanmamış olmak, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak ve Kütahya ilinde ikamet etmek yer alıyor.
  • Pozisyonlara göre özel nitelikler de aranmaktadır. Örneğin, Garson (Servis Elemanı) pozisyonu için Turizm Meslek ve Teknik Anadolu liselerinin "Servis Elemanlığı" veya "Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı" mezunu olmak veya Meslek Yüksek Okulu'nun ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.
  • Tüm pozisyonlar için adayların 18-50 yaş aralığında olması ve "Hijyen Belgesi"ne sahip olması veya işe başlarken bu belgeyi ibraz etmesi gerekmektedir.
  • Ayrıca, adayların vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, sahada çalışabilecek ve herhangi bir kronik rahatsızlığı bulunmaması beklenmektedir.

Çalışma Şartları Nelerdir?

  • İşe alınacak adaylar belirsiz süreli olarak çalıştırılacak ve 2 aylık bir deneme süresine tabi tutulacaktır.
  • Çalışma saatleri belediye çalışma saatlerine uygun olacak ve haftalık çalışma süresi 45 saat olacaktır.
  • Personel, gerekli görüldüğü takdirde ulusal bayram ve genel tatil günlerinde de çalıştırılabilecek ve fazla mesai ücreti alabilecektir.
  • İşe alınacak personele öğle yemeği (tabldot) verilecektir.
  • Maaşlar, ilgili Toplu İş Sözleşmesi hükümlerine göre belirlenecek olup, sözleşme yoksa brüt asgari ücret ödenecektir.

Belediye personel alımı başvuru süreci

Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel A.Ş. tarafından personel alımı içim başvurular başladı. Başvurular 30 Eylül 2024 tarihine kadar kurum iş başvuru internet adresinden online olarak yapılacaktır.

Personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri