Polisevlerine En Az İlköğretim-En Az İlkokul Personel Alımı Başladı

Polisevlerine işçi personel alımı başvuruları kapsamında iki şehir için başvuru alınacak. Güncel sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tekirdağ Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü (Polisevi Büro Amirliği) için garson alımı “servis elemanı” yapılacaktır. Ayrıca Samsun Polisevi Sosyal Tesisler Büro Amirliği için Pide Ustası alımı yapılacaktır.

Güncel işçi alımı nitelikleri nelerdir?

Garson (Servis Elemanı) alımı için en az ilkokul mezunu olmak, kadın olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak "üst yaş sınırı yok", Hijyen belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Pide Ustası alımı için en az İlköğretim Mezunu olmak, İlanın yayın tarihi itibariyle 45 yaşından gün almamış olmak, Samsun İli merkezi ya da ilçelerinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli ya da muaf olmak, Pidecilik üzerine kalfalık veya ustalık belgesine sahip olmak, 18-45 yaş aralığında olmak gerekiyor.

Polisevleri personel alımı başvuru süreci

Tekirdağ/Çerkezköy Polis Evi: 1 Garson (Servis Elemanı) alımı için işkur başvuru numarası: 00007623339. Samsun Polisevi Sosyal Tesisler Büro Amirliği: 1 Pide Ustası alımı için işkur başvuru numarası: 00007625712. Başvurular 10 Temmuz dahil olmak üzere yapılabilecektir. Başvurular İŞKUR e-şube’den, ALO 170 nolu hattan ve işkur hizmet birimlerinden olacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri