Sağlık Bakanlığı 2 Şehre 25 Kamu İşçisi Alımı Başladı! İŞKUR İlanları

İŞKUR İş İlanları yayımlandı Sağlık Bakanlığı tarafından yeni kamu işçi alımları açıklandı. İlanlara başvurular ilanların İŞKUR üzerinden yayımlanması ile birlikte başladı. İlanda yazan şartları taşıyanlar başvurabilecek.

Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR aracılığıyla yayımlanan kamu işçisi alım ilanına göre yeni işçiler istihdam edilecek. Başvuru şartlarını taşıyanlar ilanı görebilecek.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı

23 Temizlik Görevlisi İlan başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak. İlan başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak.

Başvurulan meslek için ilköğretim kurumlarının birinden (5 yıllık ilkokul mezunu, 8 yıllık ilköğretim okulundan 6., 7. ve 8. sınıfı terk edenler ile yetişkinler II. kademe eğitimi başarı belgesi olanlar da dahil) veya ortaöğretim kurumlarının birinden veya önlisans programlarının birinden veya lisans bölümlerinin birinden ilan son başvuru tarihi itibarıyla mezun olmak.

Eski Hükümlü TMY statüsünde Sürekli İşçi kadro unvanında Temizlik Görevlisi mesleğinde alım yapılacaktır.

Adayların, başvuru işlemlerini tamamlamadan önce iş bu ilan metninde belirtilen açıklamalar ve başvuru şartlarını dikkatlice okumaları gerekmektedir. Bu ilanda belirtilen şartları taşımayanların, ilan edilen kadrolara müracaat yapmamaları gerekmektedir. Adayların verdikleri beyanlarının sorumluluğu kendilerine ait olacaktır. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunan adaylar, yerleştirmeden doğan tüm haklarını kaybedeceklerdir.

Başvurular, ilgili mevzuat hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresi üzerinden Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Merkezi (İŞKUR) tarafından 21 Ekim 2024 –25 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidilecektir. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Noter huzurunda kura çekimi sonucu ayrı ayrı belirlenecektir. İş İlan No (00008608939)

Sinop İl Sağlık Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı

2 Temizlik Görevlisi En Az Öğrenim Seviyesi İlkokul En Fazla Öğrenim Lisans olarak açıklandı. Erkek Kadın 18- -40 (25.10.2006 - 21.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) ilana başvurabilir. Bu ilana sadece Kişisel Durumu "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvurabilir.

İş İlan No (00008610488) Son Başvuru Tarihi 25 Ekim 2024 olarak açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri