Sayıştay Başkanlığı Lise Mezunu KPSS Şartsız Kamu İşçi Alımı Başladı

Sayıştay Başkanlığı yeni kamu işçi alımlarını başladı. KPSS şartı aranmadan lise mezunu adaylar başvurabilecek. Başvurular bugün 6 Kasım 2023 tarihi itibariyle İŞKUR üzerinden başladı.

Sayıştay Başkanlığı yeni kamu işçi alımlarını İŞKUR üzerinden yapacak. Adayların başvurusu için aranan şartlarda KPSS puan şartı yer almadı. Başvuru şartları ve tüm detaylar belli oldu.

Sayıştay Kamu İşçi Alımı Başvurusu

Adaylar İŞKUR üzerinden 10 Kasım 2023 tarihine kadar başvurularını yapabilecek. Başvurular adayların İŞKUR internet sitesine haberimizde yer alan iş ilan numarası ile giriş yapılarak ya da alo 170 aranarak yapılabilecek.

Sayıştay Kamu İşçi Alımı Başvuru Şartları ve Ünvanları

Matbaa Teknisyeni alımı için Liselerin Baskı (Ofset Baskı-Tipo Baskı), Cilt ve Serigrafi, Matbaa, Baskı Öncesi, Baskı Sonrası, Ofset Baskı bölümleri mezunu olmak. İş İlan No (00007904423)

2 İnşaat Ustası alımı için Öğrenim Durumu İnşaat (Üst Yapı) Bölümü, Alt Yapı Bölümü, İnşaat Teknolojisi Alanının; Betonarme Demir Kalıp ve Çıtacılık dalı, Yapı Yüzey Kaplama dalı, Yapı Dekorasyon dalı, Yapı Yalıtım dalı, Duvarcılık Dalı veya Mesleki Yeterlilik Kurumundan Alınmış Seramik Karo Kaplamacısı belgesine sahip olmak. İş İlan No (00007904239)

3 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı alımı için Lise düzeyinden Soğutma ve İklimlendirme, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Sıhhi Tesisat, Tesisat Teknolojisi, Soğutma Sistemleri, Klima Sistemleri, Merkezi İklimlendirme Sistemleri, Isıtma ve Sıhhi Tesisat bölümü mezunu olmak şart. İş İlan No (00007903804)

3 Elektrikçi (Genel) alımı için lise düzeyinden Elektrik, Elektrik, Elektrik – Elektronik, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü bölümü mezunu olmak. Ön lisans düzeyinden Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği bölümlerinden birini bitirenler başvurabilecektir. İş İlan No (00007903564)

Tüm Kadrolar İçin Belirlenen Ortak Şartlar

Erkek ve kadın adaylar için 18 – 30 yaş arasında olmak. Talepler Ankara ili düzeyinde karşılanacağından ilan tarihi itibarıyla Ankara’da ikamet ediyor olmak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından, 22/11/2023 tarihinde saat 10.00’da Sayıştay Başkanlığı toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen listede yer alan adaylar arasından kura çekimi ile açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri