Sınavsız 2 Şoför 15 İşçi Alımı! Son Başvuru 11 Eylül 2023

İlçe Belediyesi 3 farklı işte görevlendirilmek üzere belirli süreli 17 işçi personel alımı gerçekleştirilecektir. İşçi alımı için iş başvuru süreci haberimizde yer almaktadır.

Belediye başkanlığı bünyesinde 1 Operatör, 1 Şoför ve 15 Beden İşçisi olarak görev verilecek 17 işçi alımı yapılacaktır. Tam zamanlı istihdam edilecek 17 personel görevlendirilecektir.

İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Belediye geçici süreli istihdam edilmek isteyen adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen iş başvuru adresine başvuruda bulunabileceklerdir.

İş Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

Adaylar iş başvurularını 10 Ekim 2023 tarihine kadar başvuru için gerekli belgeler ile birlikte iş başvurularını tamamlayabileceklerdir. İş başvurusu olumlu sonuçlanan adaylara çağrı yapılacaktır. 11.Ekim 2023 tarihinde saat 14:30 da mülakat yapılacaktır.

Belediye İş Başvuru Belgeleri Neler?

Adaylardan istenilen iş başvuru belgeleri Dilekçe, Kimlik Fotokopisi, Diploma Fotokopisi,, Yerleşim yeri Belgesi, Şoför alımı için (E) sınıfı ehliyet belgesi ve Operatör Alımı için Beko Loder Operatör Belgesi olması şarttır.

Belediye İş Başvuru Şartları Neler?

Zonguldak Filyos Belediyesi İşçi Personel Alımı Başvuru Şartları Şunlardır; En az İlkokul mezunu olmak. 22 yaşını tamamlamış olmak. Erkek adayların Askerlik hizmetini tamamlamış olmak. Affa uğrasalar dahi belli suçlardan mahkum olmamak. SGK dan herhangi bir emeklilik aylığı almıyor olmak. Filyos belde sınırlarında ikamet ediyor olmak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri